Început de martie în Ilfov, întâmpinat cu flori și cărți (P)

Început de martie în Ilfov, întâmpinat cu flori și cărți (P)
Sursă:Facebook CJ Ilfov
Publicat: 08/03/2023, 18:21

De 8 martie, campania ”Gânduri bune devin fapte” a continuat și a adus mici bucurii pacienților și personalului medical al Spitalului de Psihiatrie Eftimie Diamandescu (Bălăceanca).

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, împreună cu vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu, alături de administratorul public al județului, Andrei Mihai, de primarii localităților Cernica și Glina, Gelu Apostol și Tudor Ionuț Răzvan, și în prezența managerului unității spitalicești, Tănase Stoica, au dăruit flori personalului feminin.

Doamnele și domnișoarele angajate în acest spital, fie că fac parte din corpul medical sau din cel administrativ au misiunea să ofere pacienților care trec pragul cea mai bună îngrijire și indiferent de tulburările, ori de afecțiunile psihice de care aceștia suferă, nu uită nicio secundă că sunt oameni.

Prin intermediul personalului spitalului, angajații Consiliului Județean Ilfov au aflat că celor internați le place să citească mult, astfel că le-au dus în dar cărți.

Credem că cele mai frumoase mărțișoare sunt gândurile bune și cele mai prețioase cadouri sunt gesturile făcute din suflet.

Să aveți o primăvară senină și nu uitați să aduceți zâmbete pe chipurile celor din jur!” au urat pe Facebook reprezentanții Consiliului Județean Ilfov.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase