Marcel Ciolacu, lecție de aritmetică pentru Ludovic Orban: ”17 e mai mare decât 16, să termine dracului cu porcăriile lui” (VIDEO)

Publicat: 28/06/2021, 19:07
Actualizat: 28/06/2021, 19:31

Marți va fi discutată și votată moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva guvernului condus de Florin Cîțu, iar spiritele în lumea politică autohtonă sunt mai încinse ca oricând după ce duminică au avut loc și alegeri parțiale locale. Practic, atât PSD, cât și PNL susțin că au obținut victoria în alegeri.

Liderul social-democraților a anunțat victoria PSD și câștigarea a 17 din cele 35 de localități în care au avut loc alegeri parțiale locale. Astfel, 3 orașe din 6 vor avea administrații PSD.

Marcel Ciolacu a mai transmis că ”românii s-au săturat de dezastrul dreptei”, iar ulterior – la TVR 1– i-a predat o lecție de aritmetică lui Ludovic Orban și a conchis că Parlamentul României, în forma actuală, nu ar mai corespunde cerințelor electoratului.

”Eu știam că matematica e o știință fixă. Cumva 14 sau 15 e mai mare decât 17? (…) E un nou semnal dat către români. (…) 17 e mai mare decât 15? Au adunat mere cu pere, să iasă prune… 15 plus 1, cum spune Orban. S-au făcut 16. 17 e mai mare decât 16? Eu tot nu mă lămuresc. Trei orașe le-a câștigat PSD-ul, trei PNL- ul. Nu am ce să-i fac, 17 e mai mare decât 16, să termine dracului cu porcăriile lui. (…) Ce să le mai facă românii, să înțeleagă că nu e locul vostru acolo? Ce să-i mai transmitem noi domnului Iohannis, cât să-i mai explicăm? Actualul Parlament nu mai reprezintă voința românilor. În șase luni s-au erodat cât alte guverne în șapte ani și jumătate, dar nu e vina noastră, e vina lor, că sunt haotici și nu știu să facă…”, a spus liderul PSD care a anunțat că va propune o modificare legislativă. ”Când încalci Constituția, cu bună știință, se numește abuz de serviciu, să fie sancționat de Codul Penal”, a precizat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu îl etichetează pe Ludovic Orban: ”Ultimul brontozaur al politicii românești”

”Dar eu, dacă aș fi în locul lui Ludovic Orban, aș face un act de patriotism și aș îndemna colegii să voteze această moțiune să scăpăm de acest guvern (…) Ludovic Orban este ultimul brontozaur al politicii românești… Este deja de 30 de ani la acest nivel”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni că liberalii sunt câștigătorii alegerilor parțiale de duminică deoarece au obținut 15 primării și majoritatea în Consiliul Local Cojasca, județul Dâmbovița.

Mai mult Orban a vorbit despre ”sondorii de casă ai PSD, care intoxică media și opinia publică”, recomandându-le acestora să își bage sondajele în ”sertarele PSD” din moment ce, procentual, PNL este pe prima poziție a legerilor locale parțiale.

”Victorie a Partidului Naţional Liberal în alegerile parţiale”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

”Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale. Conform datelor de la Autoritatea Electorală Permanentă și numărătorii paralele efectuate de Partidul Național Liberal, PNL a câștigat alegerile locale de duminică, cu un număr de voturi de peste 35.000, comparat cu un număr de aproximativ 34.500 luate de PSD… Despre procent, iar aici fac o paranteză – dl. Dîncu și sondorii de casă ai PSD care intoxică media și opinia publică ar putea să-și bage sondajele în… sertarele PSD – ca procent, PNL a obținut la aceste alegeri locale 40,5%, în timp ce PSD a obținut 39 și ceva la sută”, a mai declarat Ludovic Orban.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa...
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (I)
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?