Marius, un cunoscut fotograf și jurnalist, a fost găsit mort în apartamentul din Pitești. În 2020 își pierduse soția

Marius, un cunoscut fotograf și jurnalist, a fost găsit mort în apartamentul din Pitești. În 2020 își pierduse soția
Marius Huţanu avea doar 48 de ani FOTO: Facebook
Publicat: 28/01/2022, 18:37
Actualizat: 28/01/2022, 18:44

Marius Huţanu, un fotoreporter din Argeș, a fost găsit mort, miercuri seara, în apartamentul său din Piteşti. Jurnalistul și fotograful ar fi murit cu câteva zile în urmă, potrivit medicilor legiști.

Apropiații acestuia, văzând că nu mai răspunde la telefon, au alertat oamenii legii. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului au fost nevoiți să constate decesul.  Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la IML pentru necropsie.

„Până ne vom întâlni din nou, dragostea mea”

În primăvara anului 2020, Marius Huţanu și-a pierdut soția din cauza unei boli necruțătoare. La un an de la decesul soţiei sale, Marius a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.

Jurnalistul mărturisea că visul său era să îmbătrânească alături de soția sa și că ura să se întoarcă în apartamentul gol.

Mai 2020, ora 20. O dată pe care nu o să pot sa o uit niciodată. este data când tu ai plecat. departe… Cel mai drag înger al meu, am promis să te păstrez în siguranţă şi să te protejez cât vei trăi, dar simt că am eşuat în datoria mea. M-ai părăsit şi mă simt atât de înşelat de viaţă. Ai fost întreaga mea viaţă. Am visat să îmbătrânim împreună, ca vom creste nepotii împreună dar nu ştiam că toate planurile pe care le-am făcut ne vor fi nimicite. Urăsc să mă întorc acasă . Cum tu nu mai este aici, nu mai este casa mea. Este doar un loc în care vin să mă întind înainte să mă întorc la muncă a doua zi. Mă tem de weekend, când trebuie să fiu în casă, singur cu amintirea bolii tale. Nimic nu mai are sens.Voi preţui întotdeauna cei 20 de ani în care am fost împreună – cei mai buni ani din viaţa mea. Vreau să-mi amintesc de tine până în ziua în care te voi întâlni din nou, oriunde ar fi. Voi trăi în fiecare zi după cum vine. Până ne întâlnim din nou, dragostea mea”, a fost mesajul impresionant până la lacrimi postat de Marius Huţanu în mai 2021.

Marius Huțanu avea 48 de ani şi era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace și diabet.

Citește și

EXCLUSIV | Ana a murit fulgerător, la câteva ore după operația pe creier. Soțul acuză cadrele medicale de neglijență: „Am ajuns să duc colivă la biserică pentru soția mea de 32 de ani”

EXCLUSIV. Cazul dramatic al fetei paralizate după operația pe inimă. Se caută din nou vinovații pentru cele 12 minute în care creierul nu i s-a oxigenat și a ajuns ”o legumă”