„Mașină autonomă” în Ilfov. Un tânăr s-a urcat pe plafonul BMW-ului și s-a ales cu dosar penal (VIDEO)

„Mașină autonomă” în Ilfov. Un tânăr s-a urcat pe plafonul BMW-ului și s-a ales cu dosar penal (VIDEO)
„Mașină autonomă” în Ilfov. Un tânăr s-a urcat pe plafonul BMW-ului și s-a ales cu dosar penal (VIDEO) / Foto: Captură Digi24
Publicat: 04/06/2021, 08:41

Un tânăr din Ciolpani, Ilfov, a fost surprins de camerele de supraveghere urcat pe plafonul unui BMW încă aflat în mers.

Polițiștii s-au autosesizat și bărbatul de 20 de ani s-a ales cu dosar penal, mai ales că nu deține nici permis auto.

În imagini se vede cum individul stă pe mașina care avansează, ce-i drept cu viteză redusă.

La un moment dat, șoferul se dă jos și merge în continuare pe lângă mașină, abia apoi urcându-se iar la volan.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a împrumutat mașina de la un amic și amândoi sunt cercetați pentru faptele lor.

IPJ Ilfov a precizat că incidentul s-a petrecut pe raza comunei Ciolpani, la începutul lunii martie, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu.

„Cascadorii” fără permis de conducere

„Un bărbat, în vârstă de 18 ani, după ce a condus un autovehicul pe strada Mănăstirea Vlad Ţepeş, din satul Siliştea Snagovului, a încredinţat vehiculul respectiv, pentru a fi condus pe drumurile publice, unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, despre care, ar fi cunoscut faptul că nu poseda permis de conducere.

În acest sens, poliţiştii Staţiunii Snagov au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere şi repsectiv conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, a precizat IPJ Ilfov.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase