Pe 9 august 2022, Maria din Cluj a fost dată dispărută. De necrezut unde a fost găsită, după două zile de căutări

Pe 9 august 2022, Maria din Cluj a fost dată dispărută. De necrezut unde a fost găsită, după două zile de căutări
Publicat: 11/08/2022, 10:29

Dispariția unei fete de 15 ani a pus în alertă comunitatea din comuna clujeană Florești. Maria a dispărut luni de acasă, dar a fost găsită după două zile.

Aceasta a fost găsită de polițiști pe raza comunei Frata și – din primele verificări – reiese că pe durata plecării, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Maria a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Rus Maria, fetița de 15 ani din Florești, a fost căutată cu disperare de poliție și familie, după ce a dispărut luni de acasă.

Fata a dispărut în data de 9 august și Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că Rus Maria a plecat de la domiciliu la data de 8 august, în jurul orei de 12.00 și nu s-a mai întors.

„Înălțime aproximativă – 1,68 m, 60 kg, ochi albaștri, păr șaten închis, constituție robustă, aluniță pe obrazul drept.

La momentul plecării fata era îmbrăcată în tricou de culoare neagră, pantaloni de trening de culoarea neagră, adidași albi și un rucsac roșu. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânără sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, informa poliția.

O altă dispariție uluitoare: În 1995, fiica de 1 an a familiei Stoica din Suceava a dispărut din spital. Acum, după 26 de ani, Mihaela a fost găsită!

În haosul primilor ani de după Revoluție, Mihaela Stoica a fost pierdută prin spitale de părinții săi, originari din Bucovina, care încercau să își facă un drum în viață pentru a putea să își întrețină familia.

Fetița, pe atunci în vârstă de un an și jumătatea, avea să devină a doua româncă adoptată de un cuplu din străinătate, atunci când acestea au fost permise. 26 de ani mai târziu, tânăra, ajunsă călugăriță, a reușit să revină în sânul familiei biologice, cu ajutorul unei fundații, scrie presa spaniolă.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase