Poliția a fost chemată de 9 ori în 9 luni pentru a interveni la locuința prințului Harry și a lui Meghan Markle

Poliția a fost chemată de 9 ori în 9 luni pentru a interveni la locuința prințului Harry și a lui Meghan Markle
Meghan Markle a declarat recent că ea și prințul Harry au primit amenințări cu moartea. Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 08/04/2021, 22:51

Poliția a fost chemată de nouă ori în nouă luni la locuința prințului Harry și a soției acaestuia, Meghan Markle, potrivit datelor oficiale.

Intervențiile au fost realizate de când cuplul s-a mutat la Los angeles, după cum informează Agerpres.

După ce prințul Harry și soția sa s-au mutat în locuința lor din Montecito, California, împreună cu fiul lor Archie, în luna iulie a anului trecut, biroul șerifului din comitatul Santa Barbara au intervenit în urma unor solicitări telefonice, activări ale sistemului de alarmă şi încălcare a proprietăţii.

Datele, obţinute în baza legii privind libertatea informaţiilor (Freedom of Information laws), au fost publicate după ce cuplul şi-a exprimat temerile legate de securitatea sa în interviul acordat lui Oprah Winfrey.

De ce a intervenit Poliția la reședința celor doi?

Polițiștii au fost nevoiți să se deplaseze la reședința prințului Harry și a lui Meghan Markle de patru ori în luna iulie a anului trecut, imediat ce cuplul s-a stabilit în Montecito, unde au locuit temporar după ce au părăsit Canada, la începutul pandemiei.

Din cele patru intervenții, trei au fost realizate ca urmare a unor „activări ale sistemului de alarmă”, iar una ca urmare a unui apel telefonic.

Un apel telefonic din august este listat drept „incident cu prioritate”. O nouă alarmă a fost înregistrată în noiembrie.

Polițiștii au fost chemați și în ajunul Crăciunului la locuința lui Harry și a lui Meghan Markle

La ora 16:13 în ajunul Crăciunului, adjuncţii şerifului au fost chemaţi la locuinţa lui Harry şi Meghan după ce un bărbat ar fi pătruns ilegal pe proprietatea acestora.

Cel mai recent apel a fost la 02:21 dimineaţa, pe 16 februarie 2021, şi este listat ca activare a sistemului de alarmă.

Reprezetanții cuplului nu au vrut să comenteze informațiile din presă, iar o purtătoare de cuvânt a șerifului din Santa Barbara a refuzat să ofere alte informații cu privire la aceste intervenții.

Recent, Meghan Markle, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului, a declarat că a solicitat familiei regale britanice să nu le fie retras serviciul de pază, întrucât ea și soțul său ar fi fost amenințați cu moartea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase