Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, rezervat înaintea negocierilor cu Rusia: „Obiectivul nostru este integritatea teritorială”

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, rezervat înaintea negocierilor cu Rusia: „Obiectivul nostru este integritatea teritorială”
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski / Sursa foto - Caracter ilustrativ: Profimedia
Publicat: 27/02/2022, 20:24
Actualizat: 27/02/2022, 20:29

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a arătat rezervat, într-un mesaj transmis duminică, în ceea ce privește discuţiile pe care urmează să le aibă, luni, cu reprezentanţii lui Vladimir Putin.

Astfel, în mesajul său adresat poporului, liderul de la Kiev a spus că „nu crede că întâlnirea va duce la încheierea războiului, dar trebuie încercat, Obiectivul nostru este integritatea teritorială”.

Ucraina a confirmat deja că va participa la negocierile cu Rusia, într-o regiune de la frontiera sa cu Belarusul.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a mai precizat că cele două delegaţii se vor întâlni fără niciun fel de condiţii prealabile.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult