Primarul Sectorului 6, nemulțumit de preţurile pentru refacerea parcurilor: Mi se pare ireal

Primarul Sectorului 6, nemulțumit de preţurile pentru refacerea parcurilor: Mi se pare ireal
Primarul Sectorului 6, nemulțumit de preţurile pentru refacerea parcurilor: Mi se pare ireal
Publicat: 17/04/2021, 09:36

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a declarat că este nemulțumit de prețurile incluse în contractul cadru pentru refacerea parcurilor. „Mi se pare ireal”, a declarat el după ce a consultat documentele.

Ciprian Ciucu spune că pentru refacerea unui parc de mici dimensiuni Primăria trebuie să plătească între 60.000 de euro şi 200.000 de euro.

Discutam cu echipa mea ce părculeţe să reabilăm sau să le refacem total. Avem un contract cadru cu preţuri între 60.000 de euro şi 200.000 de euro pentru câte un părculeţ de acest gen. Mi se pare ireal”, a anunţat primarul Sectorului 6 pe Facebook.

El a mai anunțat că va găsi soluţii pentru a reduce preţurile.

„Vom reabilita parcurile, nu sunt reparate de 10 ani. Dar la preţurile reale, cele de pe piaţă. Eliminăm corupţia şi risipa”, a precizat Ciucu.

Sebastian Burduja, apel la Clotilde Armand: „Sectorul 1 se situează versus restul lumii în privința curățeniei / Vrem un dialog constructiv…

Deputatul PNL Sebastian Burduja susține că, la nivelul Capitalei, ne confruntăm cu „două realități paralele”, în privința curățeniei pe străzi și Sectorul 1 se situează „versus restul lumii”. Politicianul face un apel la Clotilde Armand pentru un dialog constructiv și o analiză asupra problemelor „tot mai grave” cu care se confruntă bucureștenii din Sectorul 1.

Sebastian Burduja scrie, pe Facebook, că Sectorul 1 face excepție de la regulă în privința salubrității și dă exemplele pozitive de la sectoarele 2 și 6, unde primarii Radu Mihaiu, respectiv Ciprian Ciucu, desfășoare ample intervenții de curățenie.

Burduja: Consilierii, chemați să voteze reducerea frecvențelor de măturat și spălat în Sectorul 1

Deputatul liberal afirmă însă că la Sectorul 1 „lucrurile stau altfel: Consilierii locali au fost convocați pentru a vota… DIMINUAREA frecvențelor de măturat, spălat și stropit în Sectorul 1.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase