Robert Cazanciuc, vicepreședintele Senatului, despre criza de la Ministerul Sănătății: ”Oamenii caută speranță și soluții, nu iluzii vândute de niște politicieni incompetenți”

Redactor:
Cristian Lisandru
Robert Cazanciuc, vicepreședintele Senatului, despre criza de la Ministerul Sănătății: ”Oamenii caută speranță și soluții, nu iluzii vândute de niște politicieni incompetenți”

Revocarea din funcție a lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a creat tensiune în Coaliția de Dreapta, însă a evidențiat – încă o dată – problemele cu care se confruntă sistemul de sănătate din România.

Vicepreședintele Senatului scrie, în mediul online, că această revocare a lui Vlad Voiculescu nu survenit numai pe fondul deceselor din spitalele românești – pacienți morți în incendii sau asfixiați, așa cum s-a întâmplat după blocarea ventilatoarelor din unitatea mobile ATI a Spitalului ”Victor Babeș” -, motivul principal fiind acela că Florin Cîțu ar fi fost deranjat din cauză că ”un secretar de stat din ministerul Sănătății a arătat că țara nu are prim-ministru”.

”… am participat în fiecare zi la dezbateri televizate și am arătat, cu mijloacele opoziției, greșelile puterii în așa zisul act de guvernare. Deciziile fără sens și numărul mare de morți din fiecare zi au făcut ca săptămâna să debuteze cu depunerea unei a doua moțiuni împotriva lui Vlad Voiculescu.

 Moțiunea nu a mai apucat să fie citită pentru că ministrul Sănătății a fost revocat din funcție. Vă gândiți că moartea oamenilor arși sau asfixiați în spitale și răspândirea COVID de către guvernanți prin înghesuirea oamenilor în magazinele care se închid la ora 18:00 să fie motivul? Nicidecum!”, notează Robert Cazanciuc pe pagina sa de socializare.

Robert Cazanciuc: ”Ministerul cel mai important pentru perioada pandemiei este în aer”

Pandemia de coronavirus reprezintă o provocare, la toate nivelurile societății, într-un astfel de context dificil fiind nevoie de o gestionare corectă și permanentă din partea Ministerului Sănătății.

Numai că, în pofida tuturor promisiunilor, Coaliția de Dreapta se află într-un cotidian ”război” al declarațiilor contradictorii, iar ”românii au rămas în grija unui sistem sanitar defect și bolnav”.

”Zombie-ul politic care conduce Guvernul (așa a fost numit premierul de către ministrul transporturilor) a fost deranjat că un secretar de stat din ministerul Sănătății a arătat că țara nu are prim-ministru și a publicat în Monitorul Oficial măsuri absurde referitoare la gestionarea pandemiei.  Acum, PNL și USR-PLUS se războiesc și ministerul cel mai important pentru perioada pandemiei este în aer. Se ceartă, se jignesc, se atacă pe la toate televiziunile în timp ce românii au rămas în grija unui sistem sanitar defect și bolnav”, mai scrie vicepreședintele Senatului.

”Traversăm o perioadă dificilă în care oamenii caută speranță și soluții, nu iluzii vândute de niște politicieni incompetenți, aflați vremelnic la cârma statului”

Robert Cazanciuc

FOTO EXCLUSIV | Imagini şocante cu blana ursului Arthur, împuşcat de Emanuel de Liechtenstein
De ce a murit, de fapt, Ioan Danciu! Ce au găsit medicii în trupul său...
FOTO. Imaginile momentului cu logodnica lui Ion Ion Țiriac! S-a pozat așa și fanii au...
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Asta o va lovi în orgoliu pe Simona Halep! Șanse mari ca antrenorul înlăturat de...
Părerea lui Gigi Becali despre George Simion. Surprinzător ce a putut spune despre liderul AUR
Tatuaje reale, pe durată limitată. Soluţia pentru cei care vor să se tatueze „fără regrete”
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Fotografia care a stârnit controverse pe Facebook: „Cine a spus că în Poliția Română sunt...
De ce a murit, de fapt, Ioan Danciu! Ce au găsit medicii în trupul său...
Cele patru TEHNICI prin care femeile pot simți mai multă PLĂCERE. Sunt extrem de simple...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
Ce a făcut Regina Elisabeta la o lună de la moartea soțului. Nimic nu o...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
A MURIT! Vestea ȘOC a momentului în România
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Ideile de afaceri vin în moduri diferite şi câteodată sunt şi mai ciudate. Cum a...
Inchide