Robert Cazanciuc, vicepreședintele Senatului, despre criza de la Ministerul Sănătății: ”Oamenii caută speranță și soluții, nu iluzii vândute de niște politicieni incompetenți”

Robert Cazanciuc, vicepreședintele Senatului, despre criza de la Ministerul Sănătății: ”Oamenii caută speranță și soluții, nu iluzii vândute de niște politicieni incompetenți”

Revocarea din funcție a lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a creat tensiune în Coaliția de Dreapta, însă a evidențiat – încă o dată – problemele cu care se confruntă sistemul de sănătate din România.

Vicepreședintele Senatului scrie, în mediul online, că această revocare a lui Vlad Voiculescu nu survenit numai pe fondul deceselor din spitalele românești – pacienți morți în incendii sau asfixiați, așa cum s-a întâmplat după blocarea ventilatoarelor din unitatea mobile ATI a Spitalului ”Victor Babeș” -, motivul principal fiind acela că Florin Cîțu ar fi fost deranjat din cauză că ”un secretar de stat din ministerul Sănătății a arătat că țara nu are prim-ministru”.

”… am participat în fiecare zi la dezbateri televizate și am arătat, cu mijloacele opoziției, greșelile puterii în așa zisul act de guvernare. Deciziile fără sens și numărul mare de morți din fiecare zi au făcut ca săptămâna să debuteze cu depunerea unei a doua moțiuni împotriva lui Vlad Voiculescu.

 Moțiunea nu a mai apucat să fie citită pentru că ministrul Sănătății a fost revocat din funcție. Vă gândiți că moartea oamenilor arși sau asfixiați în spitale și răspândirea COVID de către guvernanți prin înghesuirea oamenilor în magazinele care se închid la ora 18:00 să fie motivul? Nicidecum!”, notează Robert Cazanciuc pe pagina sa de socializare.

Robert Cazanciuc: ”Ministerul cel mai important pentru perioada pandemiei este în aer”

Pandemia de coronavirus reprezintă o provocare, la toate nivelurile societății, într-un astfel de context dificil fiind nevoie de o gestionare corectă și permanentă din partea Ministerului Sănătății.

Numai că, în pofida tuturor promisiunilor, Coaliția de Dreapta se află într-un cotidian ”război” al declarațiilor contradictorii, iar ”românii au rămas în grija unui sistem sanitar defect și bolnav”.

”Zombie-ul politic care conduce Guvernul (așa a fost numit premierul de către ministrul transporturilor) a fost deranjat că un secretar de stat din ministerul Sănătății a arătat că țara nu are prim-ministru și a publicat în Monitorul Oficial măsuri absurde referitoare la gestionarea pandemiei.  Acum, PNL și USR-PLUS se războiesc și ministerul cel mai important pentru perioada pandemiei este în aer. Se ceartă, se jignesc, se atacă pe la toate televiziunile în timp ce românii au rămas în grija unui sistem sanitar defect și bolnav”, mai scrie vicepreședintele Senatului.

”Traversăm o perioadă dificilă în care oamenii caută speranță și soluții, nu iluzii vândute de niște politicieni incompetenți, aflați vremelnic la cârma statului”

Robert Cazanciuc

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului