Romina Gingașu și Piero Ferrari, invitați la o cină privată, acasă la Trump! Cine a creat ținuta purtată de româncă la întâlnirea de la Mar-a-Lago

Romina Gingașu și Piero Ferrari, invitați la o cină privată, acasă la Trump! Cine a creat ținuta purtată de româncă la întâlnirea de la Mar-a-Lago
Publicat: 01/05/2024, 14:47
Actualizat: 01/05/2024, 14:47

Romina Gingașu, fondatoarea Red Women Foundation, și soțul său, Piero Ferrari – proprietarul celebrei companii producătoare de mașini de lux -, au fost invitați la o cină privată de Donald Trump, posibil viitor președinte al Statelor Unite ale Americii.

Cina privată a avut loc chiar acasă la fostul președinte american, în Florida, la reședința din Mar-a-Lago a acestuia, iar Romina Gingașu și Piero Ferrari au onorat această invitație.

Pentru această ocazie cu totul specială, Romina Gingașu a purtat o ținută elegantă din noua colecție Seen a creatoarei de modă Cristina Săvulescu.

Romina Gingașu, ținută din noua colecție Seen a Cristinei Savulescu.

Înainte de cină, Romina Gingașu și Piero Ferrari au făcut turul privat al proprietății lui Donald Trump. Din anul 2019, Mar-a-Lago este reședința principală a fostului și, posibil, viitorului președinte al Statelor Unite ale Americii.

Romina Gingașu și Piero Ferrari

Complexul de lux al lui Donald Trump din Florida

Donald Trump, care a fost președinte al SUA în perioada 2017-2021, are mai mai multe proprietăți, în contextul afacerilor din domeniul imobiliar.

Dar complexul din Mar-a-Lago, Florida, atrage atenția în mod deosebit. Are o suprafață de aproape șapte hectare, în districtul Palm Beach, cu 58 de camere, 33 de băi, 12 șeminee, cinci terenuri de tenis și o sală imensă pentru evenimente, decorată cu foițe de aur.

Reședința lui Donald Trump – 58 de camere, 33 de băi, 12 șeminee, cinci terenuri de tenis și o sală imensă pentru evenimente

Donald Trump a achiziționat complexul rezidențial din Mar-a-Lago în 1985, cu suma de aproximativ 10 milioane de dolari.

Reședința lui Donald Trump din Mar-a-Lago, Florida

Povestea fascinantă a Red Women Foundation. Romina Gingașu: „Ne imaginăm o lume în care fiecare femeie este liberă de discriminare”

Romina Gingașu este fondatoarea Red Women Foundation, o fundație care reprezintă o „lumină călăuzitoare” care dă femeilor puterea de a-și atinge întregul potențial.

„Ne imaginăm o lume în care fiecare femeie este liberă de discriminare, violență și inegalitate. Ne străduim pentru o societate în care femeile să aibă acces la șanse egale, să-și urmeze visele și să conducă cu încredere, cunoștințe și compasiune”, spune Romina Gingașu.

Educația joacă un rol crucial în viziunea Red Women Foundation, completează Romina Gingașu, deoarece „servește ca un instrument puternic pentru a deschide ușile către noi posibilități și pentru a conduce transformarea socială”.

„Cred cu tărie în faptul că munca în echipă poate aduce o valoare incredibilă proiectelor mele. Și suntem o echipă de femei cu o experiență incredibilă în domeniul educației și egalității de gen, doamne distinse cu reputație internațională și cariere de succes, fiecare având în spate o poveste fascinantă. Schimbul de experiență care a fost creat m-a determinat să înființez Red Women Foundation și să mă gândesc la fetele și femeile din România”, declară Romina Gingașu. (mai multe detalii AICI)

Foto reședință Donald Trump – Profimedia Images


Citește și:

Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, la PRO TV îmbrăcată într-o ținută de 500 de lei. De unde a cumpărat rochia

Soția magnatului italian Piero Ferrari, la Summitul de Etică în Business, de la Vatican. Romina Gingașu, discurs în fața ”greilor” din afaceri

Romina Gingașu Ferrari, soția lui Piero Ferrari, dezvăluiri din secretele aviației private și oportunitatea de a cunoaște persoane cu notorietate

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Sedus și jefuit de iubita româncă. Metoda prin care o femeia în vârstă de 47...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Rusia îşi concentrează forţele pentru o nouă invazie din nord în Ucraina. Avertisment al şefului...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
S-a decis plata a 500 LEI. Banii intră în cont: Așa cum Guvernul a promis
Alin Oprea rupe tăcerea, după 18 ani. Adevărul din spatele destrămării trupei Talisman
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
(P) Iată ce monitor gaming se caută în 2024
×