Mihai Fifor: ”PSD cere demiterea de urgență a ministrului Transporturilor, catastrofalul și arogantul Drulă!”

Mihai Fifor: ”PSD cere demiterea de urgență a ministrului Transporturilor, catastrofalul și arogantul Drulă!”
PSD cere demiterea de urgență a ministrului Transporturilor
Publicat: 30/07/2021, 15:39

După ce un tren în care se aflau zeci de copii a fost blocat, timp de opt ore, în plin câmp, iar apoi a fost blocat într-o pădure, reacțiile critice referitoare la modul în care a fost gestionată această criză nu au întârziat să apară.

Cei mai criticați au fost ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, și directorul CFR – Ovidiu Vizante -, iar deputatul PSD Mihai Fifor cere, în mediul online, demisia celor doi.

Aceștia sunt acuzați că au demonstrat o evidentă ”lipsă de reacție”, au luat ”decizii proaste și întârziate”, nu au respectat ”procedurile standard” prevăzute în astfel de situații de criză și, mai mult, au dat dovadă de ”aroganță”.

Potrivit lui Mihai Fifor, ”Atât directorul CFR, cât și ministrul Transporturilor sunt direct responsabili pentru desființarea serviciului de permanență din cadrul CFR”.

”PSD cere demiterea de urgență a ministrului Transporturilor, catastrofalul si arogantul Drulă! PSD solicită liderilor Coaliției de guvernare PNL-USR-UDMR să se întrunească de urgență pentru a dispune demiterea a ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă și a directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante.

Este inacceptabil ca aceste două personaje să mai rămână în funcție după modul catastrofal în care au gestionat criza trenului blocat ore în șir în câmp, cu cei 30 de copii. Lipsa de reacție, deciziile proaste și întârziate, nerespectarea procedurilor standard, precum și aroganța fără limite îi descalifică definitiv pe cei doi, iar fiecare zi în care aceștia continuă să ocupe funcțiile reprezintă un act de sfidare a opiniei publice din România.

Atât directorul CFR, cât și ministrul Transporturilor sunt direct responsabili pentru desființarea serviciului de permanență din cadrul CFR Călători, care ar fi avut capacitatea de a reacționa rapid pentru protejarea călătorilor în cazul trenului blocat”, acuză Mihai Fifor pe pagina sa de socializare.

”De asemenea, întârzierea aprobării bugetului CFR și sistarea aproape în totalitate în ultimul an a reparațiilor la locomotivele care deservesc aceste servicii de urgență reprezintă erori majore de management, care reclamă înlocuirea urgentă a celor care au luat sau au aprobat aceste decizii”

Mihai Fifor

Mihai Fifor: ”Ministrul Drulă nu a urmat procedurile prevăzute în cazul accidentului feroviar dintre cele două trenuri de marfă”

Mihai Fifor îl acuză pe Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, că nu a urmat procedurile prevăzute nici în cazul accidentului feroviar de la Fetești.

Nu a fost convocat comitetul de urgență, acuză deputatul PSD, ceea ce demonstrează că actualul ministru al Transporturilor ”habar n-are care îi sunt atribuțiile”.

”În plus ministrul Drulă nu a urmat procedurile prevăzute în cazul accidentului feroviar dintre cele două trenuri de marfă. Pentru o astfel de situație ministrul ar fi trebuit să convoace imediat comitetul de urgență. Acest lucru nu s-a întâmplat ceea ce arată că ministrul habar n-are care îi sunt atribuțiile.

Iar liderii sindicali din domeniul feroviar fac dezvăluiri șocante despre practicile șefului CFR, care închiriază locomotive bune și când apar defecțiuni nu pot înlocui în timp scurt cele stricate”, încheie deputatul PSD Mihai Fifor postarea din mediul online.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru...
Horoscop 27 septembrie. Viața acestei zodii se va schimba radical de azi
FOTO. Nicoleta Luciu e de nerecunoscut după intervențiile estetice! Cum s-a schimbat fosta vedetă TV
Procedura cosmetică comună care a desfigurat-o permanent pe Linda Evangelista. Cum arată acum fostul model
Anda Călin, reacție dură la adresa Oliviei Steer! Iubita lui Liviu Vârciu a pus-o la...
Nu a fost chemat la nuntă de Simona Halep, dar o sfătuiește să facă repede...
O mare bătaie de joc. Ce trebuie să facă românii care vor ajutoare de încălzire,...
Cel mai vechi recrutor român face sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex...
Nu te duce la service pentru aceste operațiuni, chiar dacă ești antitalent la mecanică: sunt...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Închisoarea din Kabul, păzită de deținuți. Mărturia unui fost pușcăriaș: „Mi-au intrat în casă, mi-au...
Horoscop 27 septembrie. Viața acestei zodii se va schimba radical de azi
Apariție SURPRIZĂ într-o pădure din GIURGIU. Un cameraman de ocazie a înregistrat tot
Horoscop pentru luni! Se anunţă schimbări importante pentru multe dintre zodii
Ce se întâmplă în corpul tău dacă amâni alarma de dimineață. Nu mai comite această...
Un NOR TOXIC va acoperi ROMÂNIA
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
Vestea care cutremură Europa: Lovitură devastatoare pentru Angela Merkel. Ce va urma?
BOMBA dimineții de la PFIZER! Șeful companiei, anunț ÎN MIEZ DE NOAPTE
5 GREȘELI majore pe care le-a făcut Ludovic ORBAN. De ce a pierdut președinția PNL
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...