Reacția halucinantă a directorului CFR, după ce zeci de copii au rămas blocați în tren: „Și de ce mă întrebați pe mine?”. Update: Ce scuze aduce directorul

Reacția halucinantă a directorului CFR, după ce zeci de copii au rămas blocați în tren: „Și de ce mă întrebați pe mine?”. Update: Ce scuze aduce directorul
Publicat: 29/07/2021, 15:50
Actualizat: 29/07/2021, 15:52

Directorul CFR, Ovidiu Vizante, a avut o reacție halucinantă, după ce a fost întrebat cum s-a ajuns la situația în care 30 de copii au rămas blocați în tren, la Fundulea.

Update 15: 50 : „A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înţeleagă că aş fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, a declarat Ovidiu Vizante joi.

Știrea inițială:

Directorul CFR a fost întrebat, joi dimineață, de către un moderator tv de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la un tren în care erau blocați și 30 de copii.

„Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții.  Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren”, a declarat Ovidiu Vizante la Antena 3.

„Vor primi  apă când ajung la București”

Mai mult, întrebat dacă au primit călătorii măcar apă cât au stat în câmp, directorul CFR a răspuns: „Vor primi când ajung la București”

Un tren plin cu copii, care se întorceau dintr-o tabără de pe Litoral a stat blocat în câmp mai bine de nouă ore, în apropiere de București. Trenul a plecat la ora 19.10 din Mangalia și abia după ora 08.30 a ajuns în Gara de Nord. Linia de contact s-a rupt la Fundulea din cauza rafalelor puternice de vânt, potrivit CFR Călători, care precizează că la sosire călătorii au primit apă și croissante.

Premierul Florin Cîțu a criticat reacția lui Ovidiu Vizante

„Trebuie să răspundă cei care se ocupă ce acest lucru. O să cer și eu o situație, de ce nu s-a intervenit, dar în același timp mi se pare anormal în astfel de situații ca șeful de la CFR Călători, sau director, să spună că soluția este în altă parte. Soluția este a celor care administrează sectorul respectiv”, a declarat, joi, premierul Florin Cîțu.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase