Ultima dorință a lui Petrică Mîțu Stoian, înainte să moară. Ce planuri avea interpretul de muzică populară

Ultima dorință a lui Petrică Mîțu Stoian, înainte să moară. Ce planuri avea interpretul de muzică populară
Petrică Mâțu Stoian (s), alături de Fuego (FOTO: Facebook/Electrecord)
Publicat: 07/11/2021, 14:27
Actualizat: 08/11/2021, 17:52

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, la vârsta de 61 de ani. El era internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Reșița. Solistul va fi înmormântat la Craiova.

În cadrul unui interviu recent, celebrul artistul vorbea despre una dintre cele mai mari dorințe pe care le avea. El și-ar fi dorit să aibă mai mult timp pentru vacanțe, să se plimbe prin locuri pe care nu apucase să le vadă, mărturisind că este îndrăgostit de țările arabe.

„Toată viaţa, muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe. Vreau să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus. Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii”, a spus Petrică Mîțu Stoian, într-un interviu pentru Impact.ro.

Potrivit unei postări de pe pagina oficială de Facebook a casei de înregistrări „Electrecord”, interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian și-ar fi presimțit moartea.

Săptămâna trecută, bărbatul a mers la cimitir unde și-a pregătit locul de veci până la cel mai mic detaliu. Moderatorii paginii au adăugat, lângă text, o imagine cu locul de veci al artistului.

„Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook ”Electrecord”.

Vă recomandăm și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase