Un șofer din Cluj și-a legat roata cu funie și a mers la RAR pentru a-și recupera talonul: „E păcat să pui șurub…”

Un șofer din Cluj și-a legat roata cu funie și a mers la RAR pentru a-și recupera talonul: „E păcat să pui șurub...”
Foto: Facebook / Registrul Auto Român Oficial
Publicat: 30/06/2022, 13:25

Un conducător auto din Cluj i-a lăsat „mască” pe inspectorii Registrului Auto Român, după ce și-a legat roata la mașină cu o funei și apoi a mers la RAR pentru a-și recupera talonul.

Șoferul rămăsese fără talonul mașinii de teren din cauza unor deficiențe severe la sistemele vitale ale mașinii și a avut posibilitatea să le remedieze înainte de merge, din nou, la RAR pentru o nouă verificare în vederea recuperării documentului.

„Este păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă, spune o glumă celebră printre șoferi. Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP.

Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câțiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului.

Pe lista neconformităților se adaugă: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni.

Le mulțumim colegilor de la Cluj care au scos de două ori din circulație această mașină, atât în urma controalelor în trafic, cât și după prezentarea la RAR.

Am putea spune că șoferul acestui autovehicul nu a primit nici măcar un capăt de ață de la colegii noștri…”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Registrului Auto Român Oficial.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult