VIDEO | Ce bacșiș a primit curierul care i-a adus de mâncare lui Gigi Becali: „Șoc!”

VIDEO | Ce bacșiș a primit curierul care i-a adus de mâncare lui Gigi Becali: „Șoc!”
Foto colaj: TikTok / Cancan
Publicat: 24/06/2022, 21:23

Gigi Becali a întâmpinat așa cum se cuvine un curier care i-a adus comanda de mâncare la palatul său. Episodul a fost filmat și a devenit viral pe TikTok.

Un episod inedit s-a petrecut recent când un curier a avut surpriza să primească un bacșiș ireal de la latifundiar.

Gestul lui Gigi Becali l-a șocat pur și simplu pe livratorul de mâncare: „Șoc! Am primit cel mai mare tips din viața mea”

Acesta a livrat o comandă la reședința lui Gigi Becali nu și-a putut crede ochilor când a văzut ce bacșiș primește: o bancnotă de 200 de euro, adică undeva la 1.000 de lei.

Bărbatul a postat un clip video în care a dorit să arate cât de norocos a putut fi.

„Șoc! Am primit cel mai mare tips din viața mea de la Gigi Becali!”, a scris bărbatul la videoclipul postat pe TikTok.

Filmarea s-a viralizat rapid, reușind să acumuleze peste 100.000 de vizualizări, mii de like-uri și sute de comentarii!

@livratortop Cel mai norocos baiat! #tazzbyemag #5pasidebine #bani #livratortop #gigibecali #becali ♬ sunet original – Coco Str

Foto: Cancan

Dieta lui Gigi Becali | Ce alimente trebuie să consumi ca să arați „țiplă” la 63 de ani

Omul de afaceri Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB are un fizic de exceptie, la cei 63 de ani. Anul trecut, în ziua în care împlinea această vârstă, spunea la PRO X, că dieta strictă pe care o urmează este cheia succesului. Anul acesta, pe 25 iunie, Gigi Becali va împlini 64 de ani.

Afaceristul mânăncă doar produse ecologice, în sensul că el nu consumă decât carne din animale crescute și tăiate de el, la fel și brânză sau ouă.

„Inima mea are putere de tinerețe, dar dacă stau și mă concentrez la vârstă nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii. Eu cred că e de la mâncare, mănac foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tăi eu animalul, dacă nu tăi eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri. Dimineață mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar”, a spus Becali, anul trecut, la PRO X (transformat, recent, în PRO Arena).

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase