VIDEO EXCLUSIV | Acestea sunt zonele din București unde poți fi atacat de haitele de câini agresivi. Tudor Tim Ionescu: „Sfatul meu este să se evite aceste locuri”

Publicat: 24/01/2023, 15:24
Actualizat: 24/01/2023, 15:45

Tudor Tim Ionescu, expert în politici de protecție a  animalelor și fost consilier general la Primăria Capitalei, a precizat în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” care sunt zonele periculoase unde locuitorii Capitalei pot fi atacați de haitele de câini.

Tudor Tim Ionescu a enumerat în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” zonele din Capitală unde se descarcă animale din alte localități.

„Riscul este ca această tragedie (moartea Anei Oros – n.r.) să se mai repete. Sper să nu se mai repete, sper ca nici măcar o mușcătură să nu mai existe, sau un atac al unui alt animal. În zonele periferice, limitrofe Bucureștului, sunt puncte de descărcare a câinilor.

Prelungire Drumul Taberei, Delta Văcărești, Pantelimon, spre comună, zona de Colentina, Lacul Tei, partea aceea dinspre autostradă”, a precizat Tudor Tim Ionescu în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” de luni seară.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

Potrivit lui Tudor Tim Ionescu, aceste zone trebuie evitate.

„Mă refer la persoane care vin cu minivan-uri și descarcă câte trei, patru, șase câini”

„De principiu, sfatul meu este să se evite toate aceste locuri, și se se uite bine în împrejurimi în momentul în care se duc în astfel de locuri, și să identifice de la distanță dacă există astfel de grupări de câini care nu vrei să afli cum ar putea să reacționeze.

În aceste zone, când se descarcă câini, nu mă refer la o singură persoană care dă drumul la un câine, mă refer la persoane care vin cu minivan-uri și descarcă câte trei, patru, șase câini, în general aduși din comunele limitrofe Bucureștiului, și acei câini încep și migrează, intră în București sau în altă parte”, a mai declarat Tudor Tim Ionescu în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase