Sorin Chiriță, fost city manager al Capitalei, despre cazul femeii ucise de câini: „Pasarea răspunderii de la Primăria de Sector la Primăria Capitalei este ridicolă” | VIDEO EXCLUSIV, „Cu Gândul la București”

Publicat: 23/01/2023, 20:00

Sorin Chiriță, fost city manager al Capitalei, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că este cel puțin ridicol faptul că Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 6 își pasează responsabilitatea de la una la cealaltă, în cazul morții Anei Oros, femeia sfâșiată de câini pe un câmp de lângă Lacul Morii.

„Faptul că Primăria Capitalei, prin Administrația pentru Protecția Animalelor, ASPA, este responsabilă de întreg serviciul, scrie în Codul Administrativ (…) pasarea răspunderii de la Primăria de Sector la Primăria Capitalei, mi se pare cel puțin ridicolă.

Un om a decedat, asta este trist. Nici măcar o minimă empatie nu au manifestat, nici primarul general dar nici primarul Sectorului 6, care a avut grijă ca să se disculpe. Pe acest teritoriu al Municipiului București trebuie să existe o conlucrare. Și mai mult decât atât, în acea zonă au fost multe sesizări, cu privire la aspectul acesta că sunt câini, care pun în pericol viața oamenilor. Anul trecut, inclusv Poliția Națională, prin toamnă, a sesizat ASPA cu privire la acest pericol”, a declarat Sorin Chiriță în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” de luni seară.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

Potrivit lui Sorin Chiriță, Primăria Capitalei a fi redus bugetele în ceea ce privește prinderea animalelor.

„Atributul principal este al primarului general și a persoanei delegate, city managerul Diana Pungă”

„Atributul principal este al primarului general și a persoanei delegate, city managerul Diana Pungă”, a mai declarat Sorin Chiriță în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase