VIDEO EXCLUSIV | Familia de români care a pierit în accidentul din Italia, condusă pe ultimul drum. Imagini tulburătoare de la biserică și din cimitir

Publicat: 12/10/2023, 12:57
Actualizat: 12/10/2023, 16:34

Zi plină de o durere copleșitoare pentru rudele și prietenii familiei Ogrezeanu, care și-a pierdut în viața în groaznicul accident din Italia. Mihaela, Mircea și cele două fetițe ale lor, Aurora și Georgiana, sunt conduși, joi, pe ultimul drum. Întreaga familie va fi îngropată în același loc, într-un cimitir din Câmpulung Muscel.

UPDATE 16.07: Familia Ogrezeanu a fost înmormântată la Cimitirul Flămânda, din Câmpulung Muscel.

Ca un ultim omagiu pentru familia Ogrezeanu, prietenii și rudele au adus o mulțime de flori și coroane

UPDATE 13.30 : Slujba de înmormântare de la Biserica Domnească din Câmpulung Muscel s-a încheiat. Cortegiul funerar se îndreaptă spre cimitirul unde își vor dormi somnul de veci toți cei patru membri ai familiei Ogrezeanu.

Lacrimi și suflete pustiite de o durere greu de suportat la Biserica Domnească din Câmpulung. Cei dragi își iau, joi, rămas bun de la familia care a pierit în tragicul accident de lângă Veneția. Cele patru sicrie cu trupurile neînsuflețite au fost depuse la Biserica Domnească din Câmpulung Muscel, unde are loc slujba de înmormântare. Cei patru membri ai familiei vor fi înhumați într-un cimitir din același oraș, de unde era originară Mihaela Ogrezeanu. Toți vor fi înmormântați în același loc.

Pe fiecare dintre cele patru sicrie, rudele au așezat câte o imagine înrămată cu întreaga familie, care s-a fotografiat într-un moment de bucurie, în care nimic nu prevestea tragedia ce va urma.

Trupul neînsuflețit al mezinei familiei, Maria Aurora, care avea doar 8 ani, a fost așezat într-un mic sicriu alb. Ca un ultim omagiu pentru cei despre care spun că erau niște oameni de o bunătate cum rar se mai găsește în ziua de azi, rudele și prietenii au adus la biserică un număr impresionant de flori și coroane, pe care au scris mesaje de rămas bun.

Părinții Mihaelei și ai lui Mircea, care nu și-au pierdut în tragicul accident doar copiii, ci și ambele nepoțele, sunt devastați. Mama și tatăl lui Mircea își conduc, joi, pe ultimul drum singurul copil pe care-l mai aveau, după ce acum doi ani le-a murit și fiica, răpusă de o boală neiertătoare.

”Dumnezeu și-a luat tot ce a fost frumos și bun”

La înmormântare au venit și fostele colege ale mamei Mihaelei, care a fost cadru didactic. O fostă colegă a femeii spune că aceasta efectiv nici nu mai are lacrimi să plângă.

”Nu avem cuvinte să înțelegem durerea acestor oameni, nici cuvinte să îi consolăm. Este o durere extraordinar de mare. Ce e mai greu pe lumea asta decât să-ți înmormântezi copiii? Mama ei nu mai are putere și nici lacrimi. Aseară nici cuvinte nu mai avea, ziceai că este un leu în cușcă. N-am putut decât să o scot afară, să ia puțin aer și nu a vrut, pentru că pentru ea timpul pe care-l mai avea îl mai avea să-l petreacă lângă ei, era foarte prețios. Nu pot să spun mai mult decât că suntem înspăimântați (…) Dumnezeu și-a luat tot ce a fost frumos și bun în familia asta”, a spus femeia, cu multă tristețe în glas.

O altă cunoștință care a venit la biserică povestește că soții Ogrezeanu se înțelegeau foarte bine, iar fetițele lor erau niște copii foarte reușiți.

Aceasta a mai povestit, în exclusivitate pentru Gândul, că vestea tragediei l-a surprins pe tatăl Mihaelei Ogrezeanu într-un moment critic. Acesta era internat în spital, la secția de chirurgie vasculară, fiind operat pe inimă, iar când și-a mai revenit a aflat despre cumplitul accident.

Așteptau cu nerăbdare vacanța la Veneția

Familia Ogrezeanu locuia de câțiva ani în Germania, țară în care a reușit cu multă trudă să-și facă un rost. Mihaela și Mircea, dar mai ales cele mici abia așteptau să plece câteva zile în Italia, unde voiau să viziteze Veneția, un vis mai vechi al întregii familii.

În cele șapte zile de vacanță, și-au vizitat și rudele din Italia, mai exact pe verișorul lui Mircea Ogrezeanu, cel care i-a și identificat după tragedie.

La scurt timp după ce au plecat din Veneția, s-a întâmplat accidentul teribil, în urma căruia și-au pierdut cu toții viața.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu mai bine de o săptămână, mai exact marți seară, când un autobuz plin cu turiști, care se întorceau dintr-o excursie de o zi la Veneția, a căzut de pe o pasarelă peste calea ferată și a luat foc.

Accidentul a avut loc la Mestre, în apropiere de Veneția. Autobuzul era electric și fusese pus în circulație în urmă cu doar un an. În urma impactului, șoferul italian și 21 de turiști au murit pe loc, iar alte 15 persoane au fost grav rănite.

Potrivit autorităților, accidentul s-ar fi produs după ce șoferului i s-ar fi făcut rău și a pierdut controlul volanului.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Drama familiei care a pierit în accidentul de la Veneția. Mama lui Mircea a rămas fără ambii copii, după ce acum doi ani i-a murit și fiica

EXCLUSIV | Ultima fotografie din țară cu familia care a pierit în accidentul din Italia! A fost făcută la ziua de naștere a Mihaelei Ogrezeanu

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii