VIDEO | Intervenție de urgență în Argeș. Doi bărbați au murit după ce un autoturism a căzut într-un pârâu

Publicat: 30/01/2023, 15:36
Actualizat: 30/01/2023, 16:23

Un apel la numărul de urgență 112 a scos la iveală un grav accident de circulație care a avut loc în Argeș. Pompierii au fost chemați să intervină în cazul unui autoturism observat de un trecător în apropiere de malul unui pârâu.

UPDATE 16.12: Potrivit informațiilor obținute de la fața locului, victimele au fost declarate decedate. Este vorba despre doi bărbați, de 64, respectiv 53 de ani, ambii din Moșoaia.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Știrea inițială

Bărbatul a declarat că nu a văzut cum s-a produs accidentul și că nu știe de când este mașina răsturnată sau dacă sunt victime. În autoturism au fost descoperite două persoane. În momentul de față, potrivit primelor informații oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, victimele – doi bărbați – ”nu prezintă funcții vitale, dar se fac manevre de resuscitare și se așteaptă un echipaj de terapie intensivă”.

Autoturismul era căzut într-un pârâu de pe raza comunei Rociu, satul Șerbănești. La fața locului au fost trimiși pompierii cu două autospeciale de intervenție, o barcă de salvare și o ambulanță SMURD.

Intervenție de urgență în Argeș, după ce un autoturism a căzut într-un pârâu

Autoturismul a fost extras”

Bărbatul care a alertat autoritățile nu a văzut cum s-a produs accidentul și nu a putut să dea mai multe detalii.

”La locul evenimentului a sosit un buldo-excavator din partea autorităților locale, cu ajutorul căruia să se poată crea vizibilitate și acces în interiorul autoturismului care se află răsturnat în apropierea unui mal. Autoturismul a fost extras, iar în interiorul acestuia au fost identificare două persoane de sex masculin, cu vârstele de aproximativ 50 de ani care, din păcate nu prezintă funcții vitale”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș.

ISU Argeș: ”Autoturismul a fost extras, iar în interiorul acestuia au fost identificare două persoane de sex masculin”

Victimele sunt doi bărbați. La fața locului au ajuns și echipaje de poliție și a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cum s-a produs accidentul, dacă a mai fost implicată și altă mașină și când s-ar produs decesul victimelor.


Citește și: 

Grupul Wagner, ”armata privată a lui Putin”, catalogat de SUA drept ”organizație criminală transnațională”. John Kirby: ”Evgheni Prighozin încearcă să-și promoveze propriul interes în Ucraina”

EXCLUSIV | Sectorul 1 al Capitalei, o nouă ”criză a gunoaielor”? Clotilde Armand, acuzată că nu a semnat contractele de delegare către operatorii de sortare a deșeurilor: ”Nu și-a îndeplinit obligațiile prevăzute de lege”

EXCLUSIV | Primăria Sectorului 1, amendată cu 300.000 de lei de Garda de Mediu. Președintele ADU: ”Clotilde Armand nu se preocupă să rezolve problemele, ci să conteste niște sancțiuni primite pe bună dreptate”

Bugetul Primăriei Sectorului 1, pus în dezbatere publică. Viceprimarul Ramona Porumb: ”Așa cum Clotilde Armand ne-a obișnuit, într-un stil ascuns, netransparent”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase