Bugetul Primăriei Sectorului 1, pus în dezbatere publică. Viceprimarul Ramona Porumb: ”Așa cum Clotilde Armand ne-a obișnuit, într-un stil ascuns, netransparent”

Bugetul Primăriei Sectorului 1, pus în dezbatere publică. Viceprimarul Ramona Porumb: ”Așa cum Clotilde Armand ne-a obișnuit, într-un stil ascuns, netransparent”
Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1
Publicat: 25/01/2023, 11:33

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a pus în dezbatere publică proiectul de buget al primăriei pentru anul 2023, acesta putând fi accesat la secțiunea ”Sectorul 1 / Transparență Financiară”.

Poziționarea proiectului de buget a fost criticată de adversarii Clotildei Armand, aceștia susținând că proiectul de buget pentru anul 2023 ar fi trebuit să fie plasat la secțiunea ”Transparență” pe site-ul instituției.

În context, Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 – notează, în primul rând, că punerea în dezbatere publică a bugetului se datorează ”insistențelor” depuse de consilierii locali liberali Dinu Gheorghe și Dan Podaru. În același timp, Ramona Porumb transmite că este vorba despre un proiect de buget care a fost publicat ”într-un stil ascuns”, ”netransparent”, ”departe de ochii cetățenilor Sectorului 1”.

”Hocus Pocus, avem proiect de buget! Bugetul Primăriei Sectorului 1 a fost pus, într-un final, după insistențele în spațiul public ale colegilor mei, Dinu Gheorghe și Dan Podaru, în dezbatere publică cum doar primarului Sectorului 1 ne-a obișnuit, adică într-un stil ascuns, netransparent, departe și de ochii noștri, dar mai ales, departe de ochii cetățenilor Sectorului 1”, a scris viceprimarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

”Vom prezenta cetățenilor Sectorului 1 sumele «gogonate» ce probabil urmează a ajunge în conturile firmelor de casă ale primarului”

Viceprimarul Ramona Porumb precizează, în aceeași postare, că PNL Sector 1 va analiza și dezbate punctual acest proiect de buget prezentat de Clotilde Armand.

Mai mult, Ramona Porumb promite că vor fi prezentate locuitorilor din Sectorul 1 al Capitalei și ”sumele gogonate” care ar putea să ajungă la ”firmele de casă” ale primarului Clotilde Armand.

”Împreună cu colegii mei, consilierii locali ai PNL Sector 1, vom analiza și dezbate amănunțit proiectul de buget, vom prezenta cetățenilor Sectorului 1 sumele «gogonate» ce probabil urmează a ajunge în conturile firmelor de casă ale primarului și vom pregăti amendamente astfel încât să avem un proiect de buget axat pe nevoile fiecărui cartier din sector”, mai scrie Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1.


Citește și:

EXCLUSIV | Marius Marinescu, președinte-fondator FPAM, comentează tragedia de pe Lacul Morii: ”Vinovățiile sunt împărțite, dar luăm în calcul o plângere penală împotriva lui Ciprian Ciucu, primarul de la Sectorul 6″

Președintele ADRPE, după tragedia de la Lacul Morii: ”Nicușor Dan a delegat atribuțiile coordonării ASPA către Diana Pungă, actualul City Manager al Primăriei Capitalei, care nu a făcut absolut nimic pentru a asigura continuitatea serviciului de ecarisaj”

Dinu Gheorghe, consilier local: ”Clotilde Armand, ai amăgit alegătorii, mai sunt aproape 16 luni până te va lovi realitatea votului”

PNL Sector 1 solicită Clotildei Armand să-l demită pe șeful Poliției Locale S1: ”Uns chiar de primar, fără concurs!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase