VIDEO | Ozana Barabancea, invitată la Altceva cu Adrian Artene: ”Toată lumea mi-a spus: ‘tu vrei să divorțezi. Dă copilul afară’”

Publicat: 02/12/2023, 13:26
Actualizat: 02/12/2023, 14:28

Ozana Barabancea, una dintre cele mai puternice figuri artistice din România, a fost invitata specială în podcastul Altceva cu Adrian Artene, care, săptămâna aceasta, s-a difuzat în zi de Mare Sărbătoare, pe 1 Decembrie, de la ora 13:00.

Ozana Barabancea a vorbit și despre momentul în care a aflat că era însărcinată, atunci când apropiații său o sfătuiau să renunțe la copil.

Adrian Artene: Ați simțit-o vreodată pe mama?

Ozana Barabancea: ”Da, bineînțeles. Nu știți ce făceam eu! Am luat o poză cu părinții mei când eram amărâtă rău, eram supărată, și am pus poza cu fața la oglindă și mă uitam la imaginea din oglindă a pozei și am început să îi bag în ședință și să mă cert cu ei. „Ce faceți voi cu mine? Dar cui m-ați lăsat voi? Dar unde ați plecat voi?”. Și, ca să vezi că rugăciunea este foarte importantă mai ales când este adresată, adresabilitatea are un rol imens, la puțin timp am rămas gravidă cu Gloria. Dumnezeu mi-a dat-o incredibil. Am luat lozul cel mare. Eu nu știam că eram gravidă până în luna a 4-a.

M-am dus la doctor și mi-a zis „Mai aveți trei zile și intrați în ilegalitate. Vedeți ce faceți. Duceți-vă la radiologie”. M-am dus și eram regina reginelor. Simțeam că eram gravidă și eram fericită. Toată lumea mi-a spus „Domne, tu vrei să divorțezi. Dă copilul afară”. Am urcat pe masă, era un doctor, țin minte, gras, roșu, fuma țigară după țigară, pe vremea aia se putea fuma în interior, și vorbea cu asistenta „Da, 60% e fată, frumoasă ca mă-sa”. Când am auzit asta mi-a tresărit inima. Fizic. Simțeam că-mi pocnește inima de fericire. Am sunat pe toată lumea. Am sunat-o pe soră-mea, am sunat-o pe mătușa mea , toată familia. Nimeni nu mi-a spus „Bravo, felicitări!”. Toată lumea mi-a spus „Hai, domne, ești nebună? Potolește-te! Ce-ți mai trebuie? Ești vai de capul tău”.

Adrian Artene: Era șubredă căsnicia în perioada respectivă?

Ozana Barabancea: ”Da. Eram în divorț. Am lăsat copilul, m-am certat cu toți prietenii, cu toată lumea. Mi s-au deschis toate ușile. Au început să sune telefoanele. Am avut proiecte, concerte, am avut cântări, am vrut să-mi termin și facultatea, pentru că eu am făcut facultatea, dar nu am luat licența că am plecat în Marea Britanie. Când să-mi iau licența… nu s-a mai putut! Erau 12 ani distanță. Nu mă mai primea nimeni”.

“Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E ”Altceva”, podcastul difuzat săptămânal – în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, și în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele. Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.

Youtube

facebook.com/AltcevacuAdrianArtene

instagram.com/altcevacuadrianartene

tiktok.com/@altcevacuadrianartene

Adrian Artene – autor Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avem lista completă a concurenţilor Asia Express! Filmările sunt gata să înceapă. EXCLUSIV
FOTO. Cât de frumoasă e fiica lui Ion Țiriac! Moștenitoarea imperiului l-a impresionat cu apariția...
Părinții victimelor lui Vlad Pascu sunt revoltați. Ce a întrebat judecătoarea la proces
Băiețel de 8 ani, în stare gravă după o vacanță cu familia într-un resort de...
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cel mai mare supermarket din România dispare! Ce companie l-a cumpărat și în ce se...
Un român s-a trezit cu amendă pentru ROVINIETĂ dintr-un motiv bizar
„Mă şantajează. Vor să facă asta în secret, fără să îmi iau la revedere.”. Mama...
Produsele marcă proprie din magazine ar putea să dispară! „Nu pot accepta profiturile speculative făcute...
Părinţii victimelor lui Vlad Pascu cer schimbarea încadrării faptelor în omor: Nu ne va alina...
”Fratele” multi-milionar al Prodancei s-a sinucis la Dubai! El a avut în trecut inclusiv o...
Peste CÂT TIMP se refac PLĂMÂNII atunci când renunți LA FUMAT
UNGARIA anunță Noua Ordine Mondială! Budapesta pregătește noua eră. Va fi de neoprit
Stațiunea supranumită „Perla Apusenilor”, un adevărat paradis. Ce boli se pot trata
Felicitări și mesaje de Dragobete, pe 24 februarie. Imagini și urări de dragoste cu ”Te...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că...
Peste 3.000 de oameni, evacuați din cauza unei bombe din cel de-Al Doilea Război Mondial