VIDEO | Polițistă care dirija traficul, lovită de o mașină. Cine se afla la volan

Publicat: 23/02/2022, 11:42

O polițistă care dirija traficul a fost lovită, miercuri, de o mașină. Accidentul a avut loc lângă Pitești, iar agentul este în stare bună, ea nefiind transportată la spital. Șoferul care a acroșat-o are 37 de ani și este din localitatea Ștefănești.

„În dimineața zilei de 22 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășurau activități de dirijare-fluidizare a traficului rutier, pe DN 7, în apropiere de intersecția cu str. Cavalerului și str. Zavoi, pe raza aceleiași localități.

În aceste condiții, un bărbat de 37 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Topoloveni spre Pitești, a acroșat și accidentat ușor o polițistă, din cadrul formațiunii rutiere, care se afla în intersecție”, conform Poliției Argeș.

Din fericire, polițista nu a fost rănită grav, la fața locului fiind solicitat un echipaj medical. În urma evaluării preliminare, a rezultat că a suferit leziuni ușoare.

„În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Argeș desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, urmând să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal”, a transmis sursa citată.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult