VIDEO| Un cunoscut luptător MMA, reținut de polițiști, după ce a comis un jaf armat în București

Publicat: 04/02/2023, 13:01
Actualizat: 04/02/2023, 13:09

Un cunoscut luptător MMA a fost reținut, sâmbătă, de polițiștii din București după ce a comis un jaf armat și a luat 3.000 lei dintr-o farmacie. În același timp, acesta a încercat să jefuiască și o casă de amanet din zona Militari. 

Potrivit unor surse judiciare Gândul, bărbatul este Radu Mihăiță, un luptător de MMA, cunoscut cu antecedente penale prin alte țări. Acesta ar fi amenințat-o pe angajata amanetului cu un pistol cu bile și ar fi refuzat să facă declarații în fața anchetatorilor.

Bărbatul de 34 de ani a fost ridicat de polițiștii bucureșteni din cadrul cadrul Serviciului Investigații Criminale care au efectuat o percheziție la domiciliul sportivului, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

Luptătorul de MMA, reținut de polițiști

Pe 31 ianuarie, luptătorul MMA ar fi pătruns în sediul unui amanet din Sectorul 6, unde ar fi amenințat o angajată cu un pistol și i-ar fi cerut să îi remită încasările societății. De asemenea, la aceeași dată, prin folosirea aceluiași mod de operare, ar fi sustras 3.000 de lei, dintr-o farmacie, din județul Ilfov.

În urma efectuării percheziției, au fost ridicate mai multe bunuri de interes, iar bărbatul a fost depistat și condus la audieri, anunță Poliția Capitalei .

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase