Iohannis şi Orban, criticați de Ciolacu: „Au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria”

Iohannis şi Orban, criticați de Ciolacu: „Au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria”
Iohannis şi Orban, criticați de Ciolacu: „Au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria”
Publicat: 12/11/2020, 15:30
Actualizat: 12/11/2020, 15:31

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că Ludovic Orban și Klaus Iohannis „au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preş”.

„Doi inconştienţi care proclamă triumfători victorii, acolo unde au doar înfrângeri! Iohannis şi Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preş. În ziua în care România numără din nou peste 10 mii de cazuri şi record de pacienţi la ATI, preşedintele şi premierul le spun românilor că măsurile de stăvilire a virusului, noaptea în parcuri sau pe trotuarele din faţa pieţelor, unde i-au aruncat pe producători, dau – iată! – rezultate”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El apreciază că preşedintele şi premierul „sunt complet rupţi de realitate”.

„Care rezultate?! Că oraş după oraş cedează neputincios în faţa virusului. Primarii din oraşele devenite focar cer disperaţi ajutor. Medicamente în spitale nu sunt. Oamenii se sting aşteptând un loc la ATI. Teste nu fac aşa cum ar trebui. Iar pentru toate, preşedintele României spune că de vină e doar comunicarea . Nu! De vină este voastră iresponsabiă şi insuportabilă! Pentru o mână de voturi, inconştienţilor! O să primiţi ce meritaţi pe 6 decembrie”, conchide Ciolacu.

Preşedintele Klaus Iohannis spune că suntem în a treia săptămână în care numărul de noi cazuri de coronavirus se situează în zona de 10.000, ceea ce înseamnă că măsurile au fost corecte, însă nu suficiente, deoarece numărul pacienţilor din ATI şi al deceselor este din ce în ce mai mare.

Bilanț Coronavirus: Un nou record de cazuri COVID! Este prăpăd și la ATI

Până astăzi, 12 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 334.236 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

224.916 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 10.142 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase