Victor Ciutacu, vorbe grele: ”CTP întreabă de la distanță, Esca răspunde. Mai lipsea doar Salman Khan”

Victor Ciutacu, vorbe grele: ”CTP întreabă de la distanță, Esca răspunde. Mai lipsea doar Salman Khan”
Victor Ciutacu, ”vorbe grele”: ”CTP întreabă de la distanță, Esca răspunde. Mai lipsea doar Salman Khan”
Publicat: 21/07/2020, 15:25
Actualizat: 21/07/2020, 17:57

Victor Ciutacu abordează, pe site-ul său, subiectul ”Andreea Esca – COVID-19” și o face fără menajamente. Considerând, ironic, că trustul Pro TV a reușit să realizeze ”o capodoperă media”, Ciutacu nu se ferește să eticheteze interviul Andreei Esca drept ”o înșelătorie cu public”.

Victor Ciutacu dă de înțeles că a fost extrem de interesat – ”ca mai toată lumea” – de interviul Andreei Esca, constatând, de la bun început, și că ”Nemuritoarea” avea lavaliera la gât, cu toate că dădea interviul ”pe Skype”. Dar Ciutacu ridică și un semn de întrebare extrem de important în context, anume acela referitor la perioada în care Andreea Esca a mers la serviciu fără a spune nimănui că soțul ei este infectat cu noul coronavirus.

”M-am uitat și eu, ca mai toată lumea, la capodopera media a trustului care a poreclit o generație. La prima vedere, orice om care a trecut printr-o televiziune constată că Esca dă interviu “pe skype” cu lavaliera în piept. Ceea ce noi, ăilalți, n-am reușit vreodată. Sper ca măcar cameramanul și producătorul de locație și-au luat costume de apicultori pe ei pentru înșelătoria cu public și au încasat prime de joc în avans ca să se duca acolo. Rămâne, însă, marea întrebare pe care nu i-a pus-o nimeni: câte zile s-a mai dus Nemuritoarea cu roșu-n gât la muncă fără să le spună colegilor că soțu-i infectat?”, scrie Victor Ciutacu pe site-ul personal, ”Vorbe Grele”.

Victor Ciutacu: ”Există Zeița și restul lumii”

Victor Ciutacu reușește să pună la punct și un ”studiu comparativ” legat de modul în care a fost abordat subiectul ”noul coronavirus & infecțiile angajaților” la Antenă și la Pro TV.

La Antenă a fost în prim-plan, indiscutabil, ”puterea grupului”, în vreme ce ”la postul recent vândut chinezilor e ca pe vremea lu’ Deng Xiaoping”.

”Altfel, privind retrospectiv, a fost mai mishteaux epopeea Covid la Antenă decât la Pro. Acolo s-a mers pe puterea grupului, erau toți uniți la suferință, fiecare cum știa el mai bine. Marcel Pavel cânta și se jelea, Alina Pușcaș mulțumea Cerului că a avut oportunitatea să se îmbolnăvească și să facă un week-end la cort pe Instagram, Andrei Ștefănescu se infecta și-n viteză maximă spre spital își pupa apăsat copilul. Iar toți la un loc, în ferestre bine meșterite, arărau așa ca o mare familie. Lovită de microb, da’ familie”.

Victor Ciutacu

”Dincoace, la postul recent vândut chinezilor, e ca pe vremea lu’ Deng Xiaoping. Există Zeița și restul lumii, Liderul Spiritual și activul de partid, Cea-Al-Cărei-Salariu-Nu-l-Știe-Nimeni și muncitorii. Redacția de știri s-a conformat prima amenințării avocațiale cu judecata și a tăcut mereu despre același lucru până când s-a dat porunca de la Stăpânire. Care s-a îndeplinit magistral, întocmai și la timp, ceas chinezesc cu mecanism elvețian. Nemuritoarea a devenit subit om, a recunoscut că a comis niște mici și regretabile erori, a vărsat demonstrativ niște lacrimi și lumea o căinează în cor”, mai scrie Victor Ciutacu.

”Iar CTP, consecvent cum îl știm, o repune pe soclu”

Fără menajamente, Ciutacu trage concluzia că Cristian Tudor Popescu a ”repus-o pe soclu” pe Andreea Esca. În schimb, despre alte persoane de la Pro TV, infectate la rândul lor cu noul coronavirus, nu s-a rostit nicio vorbă. ”Oricum, sunt neinteresanți”, conchide realizatorul TV.

În final, păstrând ironia, Victor Ciutacu esre de părere că spectacolului de la Pro TV i-a lipsit, pur și simplu, celebrul actor Salman Khan, cel care ar fi putut ”să cânte durerea-n pași de dans”.

”Iar CTP, consecvent cum îl știm, o repune pe soclu. Despre restul cetățenilor din Pro TV infectați, pomeniți și ei în treacăt în comunicatul de presă, nici un sunet. Pot să și crape, oricum sunt neinteresanți. Una peste alta, repet, sunt mai haioși ăilalți. Dar au și mici scăpări. Eu aș fi băgat-o și pe Mirela Boureanu Vaida în poveste. Da’ n-o fi vrut femeia să-și lase copiii acasă, să-i piardă pe Vulpița și Viorel de clienți și să cucăie aiurea prin containere… (…) Mai lipsea Salman Khan să cânte durerea-n pași de dans. D-aia râde lumea de voi”, încheie Victor Ciutacu textul postat pe site-ul personal.
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
De ce a rupt-o Pepe cu Antena 1, de fapt: 'Mi s-a propus să ❗️'
FOTO. Inna, apariție controversată! Aproape goală, într-un costum de baie mult prea transparent
Cum arată Raluca Bădulescu după ce a slăbit 70 de kilograme. Dieta care o ajută...
Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:
Bănel Nicoliță, dator vândut la cămătari! A fugit din țară de frică: ce sumă a...
Ce trebuie să faci dacă scapi telefonul în apă. Urmează neapărat acești pași și îl...
Record la vaccinare: Peste 93.000 de români s-au vaccinat cu prima doză în ultimele 24...
Cât costă cea mai ieftină Dacia Duster cu transmisie automată pe Mobile.de. Nemții au înnebunit!
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
AUDIO. Teorii halucinante ale unui călugăr: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte”
ȘOCANT! Plin de datorii, Bănel Nicoliță a fugit din țară, de teama cămătarilor
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să...
Secretul ULUITOR al cartofilor prăjiți! Trebuie să faci UN SINGUR LUCRU înainte să-i pui în...
Schimbare uriașă pentru legea pensiilor din România. Se modifică după modelul străin, anunțul oficial
INTERVIU cu Viorel TELICEANU, Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Este sărbătoare mare azi în calendarul ortodox. Ce NU ai voie să faci de Sf....
ANUNT BOMBA despre a treia doză de Pfizer! Ce efect are asupra tinerilor
NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E...
Ţara din Europa care caută cu disperare angajaţi şi nu găseşte. Salariile sunt uriaşe
Cum se intră în magazinele Lidl, din 25 octombrie. Ce trebuie să ştie clienţii