Andreea Esca, primul interviu după ce s-a vehiculat că a fost infectată cu noul coronavirus: „Fiecare om are o limită. Eu atât am putut să duc” (VIDEO)

Andreea Esca, primul interviu după ce s-a vehiculat că a fost infectată cu noul coronavirus: „Fiecare om are o limită. Eu atât am putut să duc” (VIDEO)
Andreea Esca, primul interviu după ce s-a vehiculat că a fost infectată cu noul coronavirus: „Fiecare om are o limită. Eu atât am putut să duc” / Foto: Captură ProTv
Publicat: 20/07/2020, 10:35
Actualizat: 20/07/2020, 10:36

După o săptămână de tăcere, de când presa a scris că a fost infectată cu Covid-19, vedeta Pro Tv Andreea Esca a decis să vorbească.

Andreea Esca a oferit un interviu exclusiv pentru Pro Tv, ce va fi difuzat integral luni seara!

Celebra știristă a vorbit deschis despre coronavirus și despre perioada grea prin care a trecut, în care a preferat să tacă.

Andreea Esca: „Nu sunt Dumnezeu, nu sunt robot”

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om. Nu e niciun mister, niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, ştie toată lumea, doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment în care eram foarte panicată”, spune Andreea Esca într-un promo scurt, publicat de Pro TV.

Soțul Andreei Esca, dat de gol de un apropiat! Ce se întâmplă cu el la terapie intensivă

Soțul știristei de la PRO TV Andreea Esca este internat la Terapie intensivă cu Covid-19. Potrivit unor informații apărute în presă din surse medicale, și Andreea Esca se află internată în același spital din București.

Într-o postare pe rețelele sociale, Eduard Mircea Uzunov, fondator și președinte al companiei imobiliare Regatta Real Estate, a postat o serie de fotografii care sunt realizate de Alexandre Eram, însoțite de mesajul: „Sănătate prietene!”.

Aceleași surse spune că știrista nu și-ar fi văzut soțul pe perioada spitalizării, deoarece se află izolați în pavilioane diferite. Potrivit unor informații apărute în mass-media, starea Andreei Esca este una bună, însă starea de sănătate a lui Alexandre Eram s-a înrăutățit semnificativ.

Andreea Esca a publicat pe Instagram o fotografie cu prăjiturele și cafea, prin care, cel mai probabil, dorește să le transmită fanilor că este bine, în contextul în care presa a dezvăluit că vedeta ar fi fost infectată cu noul coronavirus.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase