#cugandullaanimale. Caz șocant la Galați: Un bărbat târa un câine în trafic iar șoferii au blocat mașina pentru a elibera animalul – VIDEO

Redactor:
Gandul
#cugandullaanimale. Caz șocant la Galați: Un bărbat târa un câine în trafic iar șoferii au blocat mașina pentru a elibera animalul – VIDEO
Un șofer a fost suprins în trafic târând un câine legat de mașină, iar ceilalți participanți la trafic au intervenit pentru salvarea acestuia.

În fapt, alți participanți la trafic au blocat mașina de care era legat câinele pentru a-l putea salva. Se pare că șoferul pornice cu mașina pe străzile Galațiului fără să știe că avea un câine legat de mașină.

Potrivit martorilor, atât el, cât și pasagera care îl însoțea, au fost surprinși de faptul că au fost opriți în trafic de către ceilalți șoferi și nu știau care este motivul.

Însă, conform datelor oferite de Poliția locală, șoferul respectiv nu știa că avea un câine legat de mașină, nefiind al lui. Se pare că o femeie, stăpâna, îl legase de cuiul mașinii cu scopul de a-și rezolva o anumită treabă iar ulterior, bărbatul, nevăzând animalul, a pornit la drum. Totuși, nicio reclamație nu a fost depusă. 

Imagini cu puternic impact emoțional!

Dacă ați fost martori la cazuri de abuzuri comise față de animale, nu ezitați să ne trimiteți imagini sau clipuri video la adresa [email protected]. Vă mulțumim anticipat!

Foto: Captură Facebook 

 

Inchide