Primarul Muncipiului Buzău, Constantin toma, candidează pentru al treilea mandat de primar al orașului. Pe lista de consilieri, a inclus și o femeie; nimeni alta decât președinta la nivel național a Moașelor Independente și vicepreședintă a filialei, în Europa-Melania Elena Tudose. Primarul spune că are mai multe noutăți despre care vorbește pe larg.

Doamna Melania Elena Tudose, un inginer de multinaţională şi un inginer constructor, un domn consilier, cunoştinţă mai veche a dumneavoastră reprezentant al rromilor şi profesor de istorie de care sunt bucuros că îl avem alături de noi. Echipa este foarte importantă pentru a duce Buzăul mai departe. Eu vin doar cu gânduri bune, vreau să aduc cât mai multe proiecte şi chiar dacă unii dintre contracandidaţii mei spun că ar fi bine un proiect pe an eu nu sunt de acord cu aceasta pentru că nu trăiesc cât o broască ţestoasă şi cu un singur proiect pe an ne-am mai trebuie doar pentru diferenţa de străzi vreo 150 de ani. Eu în următorii 4 ani vreau să termin indiferent dacă vor fi suprapuneri şi disconfort”, spune primarul Constantin Toma.

De asemenea, candidatul PSD la funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău este Lucian Romaşcanu, senator și preşedinte interimar al PSD Buzău, purtător de cuvânt al partidului şi fost ministru al Culturii. Spune că este pregătit pentru o astfel de poziție, care-l onorează.

Este o altă experienţă pe care sunt gata să mi-o asum. E oarecum similară, din punct de vedere al dinamicii activităţii  cu cea de ministru, dar spre deosebire de Parlament cu rezultatele imediate ale deciziei pe care le iei şi mă bucur că pot servi şi din această poziţie. Sunt convins că vom avea un rezultat bun în toate UAT-urile. Este o poziţie onorantă de care sper să mă achit cu succes”, declară Lucian Romaşcanu.

Romaşcanu a mai adăugat și faptul că lista de consilieri cuprinde specialiști în diverse domenii de activitate, precum și oameni de vârste diverse. Cel mai tânăr are 23 de ani și a studiat în Londra.

Citește și:

Lucian ROMAȘCANU: Cu certitudine, alianța va avea un candidat COMUN / Ce replică are pentru Rareș Bogdan

Festivalul IDIOȚENIILOR / Lucian Romașcanu, atac la USR: Cei care i-au dat țării pe ȘPĂGARII locali și naționali nu pot vedea decât ceea ce practică