A murit Jason Kaye. Celebrul DJ avea 54 de ani

A murit Jason Kaye. Celebrul DJ avea 54 de ani
A murit Jason Kaye. Celebrul DJ avea 54 de ani / Sursa foto: Instagram
Publicat: 13/03/2023, 07:19
Actualizat: 13/03/2023, 07:23

Jason Kaye, ajuns celebru ca parte a trupei britanice Top Buzz, a murit, la vârsta de 54 de ani. Deocamdată, motivul decesului nu a fost comunicat.

Mai mulți muzicieni au reacționat, în urma veștii legate de moartea tragică a DJ-ului, și au scris mai mesaje pe rețelele de socializare.

Într-un mesaj postat pe contul de Twitter, Panjabi Hit Squad transmite că: „Îmi pare rău să aud despre #JasonKaye. Top DJ UKG! Am avut plăcerea de a cânta cu el în urmă cu câțiva ani la o nuntă asiatică. RIP.’

DJ Logan Sama a scris: „Odihnește-te în pace Jason Kaye. A făcut atât de multe pentru cei din jur. Responsabil pentru atât de multe proiecte legendare din mai multe genuri muzicale. Și-a împărtășit platforma cu atât de mulți muzicieni pentru a-i ajuta să se lanseze. E o pierdere tragică.”

„Odihnește-te în pace, Jason Kaye. Nu știu ce să spun”, a scris altcineva cineva.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jason Kaye (@djjasonkaye)

A fost unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Marea Britanie

Fanii și-au arătat și ei regretul pentru moartea vedetei, pe rețelele de socializare.

„Sunt într-un șoc absolut. Jason Kaye a murit. Iisuse. RIP”, a scris cineva.

„Vești triste legate de moartea lui Jason Kaye”, a transmis o altă persoană.

Jason Kaye a fost unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Marea Britanie. Alături de Patrick Jarrett, el a făcut parte din Top Buzz, trupă fondată în 1988, scrie Daily Star.

CITEȘTE ȘI:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase