Coldplay amână mai multe show-uri: Chris Martin are „o infecție pulmonară gravă”

Coldplay amână mai multe show-uri: Chris Martin are o infecție pulmonară gravă
Publicat: 05/10/2022, 09:56
Actualizat: 05/10/2022, 11:19

Trupa Coldplay a anunțat că va amâna mai multe spectacole din turneul ei mondial, după ce solistul în vârstă de 45 de ani Chris Martin a fost diagnosticat cu „o infecție pulmonară gravă”.

Artistul trebuie să se odihnească, „sub ordinul strict al medicului”, prin urmare, opt spectacole care urmau să aibă loc în Brazilia, în cadrul turneului mondial Music Of The Spheres, vor fi amânate pentru anul viitor.

Într-o declarație publicată pe conturile sale de socializare online și pe site-ul oficial, trupa și-a exprimat „regretul profund”. Martin trebuie să se odihnească „în următoarele trei săptămâni”, a scris trupa.

„Lucrăm cât mai repede posibil pentru a stabili noile date și vom anunța mai multe informații în următoarele zile… suntem atât de recunoscători pentru înțelegerea manifestată în acest moment dificil, în care trebuie să acordăm prioritate stării de sănătate a lui Chris”, au mai transmis membrii trupei, potrivit The Guardian.

Turneul mondial actual al trupei Coldplay, Music of the Spheres, a început în martie anul acesta și se va încheia în iulie anul viitor. După concertele din Brazilia, trupa avea programate zece show-uri în Argentina, începând din 25 octombrie. 

Foto: Profimedia Images


CITEȘTE ȘI:

Adele și Amy Winehouse domină topul celor mai bine vândute albume britanice din secolul XXI

Solistul trupei Coldplay a obținut un ordin de RESTRICȚIE împotriva unei fane PERICULOASE, care se crede iubita lui

Actriță celebră, CRITICATĂ de fiica sa după ce a publicat o poză cu aceasta fără a-i cere consimțământul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase