E uluitor cum a fost ”probat” fiul lui Ilie Dumitrescu în dosarul de trafic de droguri! Sică s-a îndrăgostit de o polițistă sub acoperire și i-a dezvăluit că vinde cocaină! Discuțiile cu ”iubi” sunt acum probe la dosar! (EXCLUSIV)

E uluitor cum a fost ”probat” fiul lui Ilie Dumitrescu în dosarul de trafic de droguri! Sică s-a îndrăgostit de o polițistă sub acoperire și i-a dezvăluit că vinde cocaină! Discuțiile cu ”iubi” sunt acum probe la dosar! (EXCLUSIV)
E uluitor cum a fost ”probat” fiul lui Ilie Dumitrescu în dosarul de trafic de droguri! Sică s-a îndrăgostit de o polițistă sub acoperire și i-a dezvăluit că vinde cocaină! Discuțiile cu ”iubi” sunt acum probe la dosar! (EXCLUSIV)
Publicat: 25/02/2021, 21:30

Lovitură de proporții dată de procurorii DIICOT fix în high-life-ul Capitalei, iar Sică Dumitrescu, fiul celebrului jucător de fotbal Ilie Dumitrescu, a căzut în plasa întinsă de polițiști, iar acum este trimis în judecată și riscă o pedeapsă între 5 și 12 ani de închisoare.

Potrivit DIICOT, fiul lui Ilie Dumitrescu a fost surprins vânzând cocaină, împreună cu o altă persoană, într-un local din centrul Bucureștiului, însă GÂNDUL.RO a intrat în posesia unor informații de ultimă oră, senzaționale, ÎN EXCLUSIVITATE, întreaga ”poveste” căpătând accente sentimentale care fac ca întreg scenariul să pară desprins dintr-un film.

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, Sică Dumitrescu ar fi preluat, de ceva vreme, afacerea prin care distribuia cocaină în lumea bună a Capitalei, numai că – la un moment dat – a căzut în mrejele unei frumoase tinere căreia nu i-a putut rezista.

Afacerea ”Cocaină pentru lumea bună”, Sică Dumitrescu și o dragoste fulgerătoare

Cum inima își cere drepturile, indiferent de loc sau timp, nici Sică Dumitrescu nu a fost scutit de… palpitații. Și pentru că s-ar fi temut, în mod deosebit, că va fi prins în flagrant, cu cocaină la purtător, ci pentru că în viața lui s-a infiltrat – iar termenul este potrivit în context – o superbă tânără care l-a fermecat la propriu.

Potrivit surselor GÂNDUL .RO, fiul lui Ilie Dumitrescu a depus ”armele” în fața tinerei, însă nu numai atât. Cei doi au devenit atât de apropiați, încât Sică Dumitrescu a fost convins că a descoperit nu numai o parteneră de viață, ci și un complice alături de care să distribuie droguri în high-life-ul bucureștean.

Până aici, totul pare relativ simplu, numai că frumoasa care l-a sedus, iremediabil, pe fiul lui Ilie Dumitrescu era polițistă sub acoperire, la Crimă Organizată. Și a reușit să își joace atât de bine ”rolul” în care a fost distribuită, încât dealer-ului de cocaină nici prin minte nu i-a trecut că stă ”în pat cu dușmanul”, ca să parafrazăm titlul unui film.

Sică Dumitrescu, sedus, abandonat și dat în vileag de o polițistă sub acoperire

Sică Dumitrescu s-a confesat la urechea ”iubitei”, polițistă sub acoperire

Înainte de toate, superba polițistă sub acoperire a reușit să se infiltreze în anturajul lui Sică, iar după ce acest ”obiectiv” a fost îndeplinit s-a trecut în etapa a doua, cea a unei relații în care ”sentimentele” au avut prioritate, iar legătura dintre cei doi a devenit din ce în ce mai strânsă.

Informațiile obținute, ÎN EXCLUSIVITATE, de GÂNDUL.RO, oferă o imagine aproape idilică. Sică s-a îndrăgostit atât de tare de polițista sub acoperire, încât – după un oarecare interval de timp – nu a mai cenzurat nici măcar informațiile compromițătoare legate de traficul de droguri. La început, i-a dezvăluit ”iubitei” că se ocupă cu o astfel de ”afacere”, iar ulterior a pornit de la premisa că împreună vor alcătui o echipă imbatabilă, iar ”afacerea” va fi una comună.

Discuțiile cu ”iubi”, spun sursele GÂNDUL.RO, sunt acum la dosarul întocmit împotriva lui Sică Dumitrescu, iar ”confesiunea” făcută pe umărul polițistei sub acoperire îl aduce în postura nedorită de acuzat care poate primi între 5 și 12 ani de închisoare.

Îndrăgostit de ”iubi”, Sică Dumitrescu i-a ”șoptit” totul, inclusiv cum decurge afacerea ”Covaină pentru lumea bună”

DIICOT: ”Au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei”

Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală ”au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc”.

”Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București”, precizează procurorii DIICOT.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați (n.red. – unul dintre aceștia fiind Sică Dumitrescu) au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei.

”Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se menționează la finalul comunicatului transmis de DIICOT.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase