BREAKING-NEWS! Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată pentru trafic de cocaină! Vindea „marfa” în spatele unei cafenele de pe Cheiul Dâmboviței, proprietatea familiei!

BREAKING-NEWS! Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată pentru trafic de cocaină! Vindea „marfa” în spatele unei cafenele de pe Cheiul Dâmboviței, proprietatea familiei!
Publicat: 25/02/2021, 13:03
Actualizat: 25/02/2021, 13:08

Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată pentru trafic de cocaină! Este știrea momentului, pe care GÂNDUL.RO o anunță în EXCLUSIVITATE! Sică Dumitrescu, unul dintre băieții fostului mare internațional român, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic intern de droguri de mare risc!

Procurorii DIICOT au încheiat la 24 februarie rechizitoriul prin care Sică Dumitrescu și încă o persoană sunt acuzați de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Sică Dumitrescu vindea cocaină în spatele cafenelei familiei!

Într-un comunicat de presă, procurorii DIICOT anunță finalizarea dosarului în care Sică Dumitrescu este acuzat de trafic de droguri de mare risc.

„Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc. Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București”, notează DIICOT.

Comunicatul procurorilor anunță sec: „În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei”. Sursele noastre au dezvăluit ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU GÂNDUL.RO că restaurantul în cauză ar fi o cafenea de pe Cheiul Dâmboviței aflată în proprietatea familiei Dumitrescu.

La momentul actual, dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București. „Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai arată procurorii DIICOT.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase