GÂNDUL LIVE. Florin Hozoc, director al unei companii farmaceutice: Arafat trebuia să transmită ceva imediat după vaccinare. Nu doar să vedem niște imagini cu el care s-a vaccinat

Redactor:
Silviu Bănilă
GÂNDUL LIVE. Florin Hozoc, director al unei companii farmaceutice: Arafat trebuia să transmită ceva imediat după vaccinare. Nu doar să vedem niște imagini cu el care s-a vaccinat
GÂNDUL LIVE. Florin Hozoc, director al unei companii farmaceutice: Arafat trebuia să transmită ceva imediat după vaccinare. Nu doar să vedem niște imagini cu el care s-a vaccinat

Florin Hozoc, director al unei companii farmaceutice, a declarat, la GÂNDUL LIVE, că guvernul ar trebui să dea drumul platformei pentru înscrierea celor care doresc să se vaccineze, deoarece, în momentul de față, „habar nu avem câți români sunt dispuși să fie vaccinați”. Managerul îl critică pe Raed Arafat, șeful DSU, care s-a lăsat filmat în timpul vaccinării anti-COVID, dar nu a oferit nicio declarație în timpul transmisiunii LIVE a evenimentului.

„Ne e tot mai greu să comunicăm. În loc să deschidem acea platformă pentru toți cei care vor să se vaccineze să se poată programa, să fie plasați în categoria de risc, ceea ce numește personal esențial, noi ținem acea platformă închisă și habar nu avem câți români ar vrea să se vaccineze MÂINE.

Asta creează impresia … Avem vești doar despre maternitatea nu știu care unde doar 24 de oameni au vrut să se vaccineze.

Critici la adresa lui Arafat: „Trebuia să spună ceva…nu doar să vedem niște imagini cu el care s-a vaccinat!”

Nu mă miră, fac o mărturisire, am finalizat, am făcut lista cu persoanele care doresc să se vaccineze, fiind distribuitor de medicamente, suntem în activități esențiale. Suntem undeva la 70% din total care vrem să fim vaccinați. Asta se întâmplă peste tot, dar important e să vezi partea plină a paharului. Dacă suntem 50% din români care vrem să fim vaccinați, ar trebui să se vadă undeva. Să putem anunța… În 72 de ore sunt 3 milioane de români care s-au înregistrat deja. Nu avem vaccin pentru 3 milioane, dar am putea să vedem cu adevărat câți oameni vor să se vaccineze. Ar transmite mult mai bine ideea că acest vaccin e considerat util de foarte mulți oameni.

Dacă îl vezi pe vecinul tău că s-a vaccinat, s-ar putea să conteze mai mult decât nu știu ce vedetă de la televizor, despre care vei crede că a fost plătită să te convingă.

Atunci când se vaccinează Raed Arafat, ar trebui să fie pregătit să dea un mesaj, să spună ceva, nu doar să vedem niște imagini cu el care s-a vaccinat. Se bucură de o mare încredere.

Nu suntem nici ultimii din Europa la vaccinare, suntem în primele 10 țări europene, dar vaccinăm încă sub numărul de vaccinuri pe care îl primim săptămânal.

„Ar trebui să vaccinăm 20.000 de oameni pe zi!”

Pentru a vaccina în ritmul primirii dozelor ar trebui să vaccinăm 20.000 de oameni pe zi, în medie. Vom ajunge minim la 150.000 de doze consumate într-o săptămână. Avem deja stoc de vaccinuri ce nu am utilizat în ultimele două săptămâni. Ar trebui să-i vaccinăm pe cei care vor să se vaccineze, cu prioritate cei în vârstă și alte categorii.

Le spun tuturor același lucru. Dumnezeu nu te va vaccina niciodată cu forța, dar poate vaccinul ăla vine chiar de la Dumnezeu”, a declarat Florin Hozoc la GÂNDUL LIVE.

Femeia devenită vedetă peste noapte în România, nevoită să facă videochat! "Nu mi-aş face vreodată...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
Fiul unui mare lider PSD a vrut să se arunce de pe pod! Momente uluitoare...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Cum controlăm noua tulpină de coronavirus? Explicațiile unui medic pneumolog
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
SINGURUL loc de pe glob în care Rusia și SUA trăiesc în COMPLETĂ armonie și...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
ULTIMA ORĂ. ȘOC! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu femeia din Bacău care a murit...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Anunțul ȘOC despre Sebi, la fix două săptămâni de la dispariție. Ce s-a întâmplat, de...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide