Mașină cu refugiați ucrainieni, implicată într-un accident în județul Neamț. Șoferița a adormit la volan

Mașină cu refugiați ucrainieni, implicată într-un accident în județul Neamț. Șoferița a adormit la volan
Sursa foto/stiri-neamt.ro
Publicat: 26/02/2022, 10:49

O mașină înmatriculată în Ucraina, care transporta mai mulți refugiați cetățeni ucraineni, între care și trei copii, a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier, în județul Neamț. Autoturismul era condus de o femeie, care, din cauza oboselii, a adormit la volan. 

Șoferița a suferit o fractură la umăr, în timp ce un tânăr în vârstă de 25 de ani, de soția lui, de 22 de ani și de trei copii, o fată de 15 ani, o altă fată de 7 ani și un băiat în vârstă de 4 ani nu au fost răniți, însă automobilul a fost complet distrus.

Ucrainienii, tratați de medici vorbitori de limbă rusă

„Voi prelua copiii și îi voi caza la un hotel din Roman. Încă de ieri, printre măsurile luate a fost și cea de a identifica persoane vorbitoare de limba rusă, iar la spitalul din Roman avem o doamnă doctor vorbitoare de limbă rusă care a fost de gardă în această dimineață și a discutat cu șoferița, explicându-i situația și că ceilalți pasageri sunt în siguranță.

În același timp mai avem vorbitori de limbă rusă un medic pe ambulanță, 4 medici în zona Târgu-Neamț, iar astăzi primesc o situație și cu medicii din Spitalul Județean de Urgență.”, a declarat prefectul Adrian Niță, potrivit stiri-neamt.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase