Lili Sandu a fost pentru prima oară la PSIHOLOG în America. ”Foarte multe persoane considerau că doar oamenii nebuni merg la psiholog”

Publicat: 16 03. 2024, 13:30

Lili Sandu, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că a fost pentru prima oară la psiholog în America. ”Cu ceva timp în urmă, foarte multe persoane considerau că doar oamenii nebuni merg la psiholog”, a explicat aceasta.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul.

În plan profesional, cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

Lili Sandu și-a deschis sufletul și a povestit, pentru revista Viva, când a ajuns pentru prima oară la psiholog. Se întâmpla pe vremea când se afla în America.

Lili Sandu a fost pentru prima oară la psiholog în America . ”În România, terapia obișnuia să fie percepută drept un subiect tabu”

”America este a doua mea casă! Timp de ani de zile, a reprezentat locul perfect pentru a-mi duce existența. Am trăit momente de neuitat acolo și m-aș întoarce oricând, cu inima deschisă. America a fost întotdeauna cu un pas în fața României și a multor țări europene, iar acest lucru cred că a fost cel mai frumos din câte am avut parte locuind acolo”, a declarat Lili Sandu.

”Spre exemplu, în America am fost pentru prima dată la psiholog. În România, terapia obișnuia să fie percepută drept un subiect tabu. Cu ceva timp în urmă, foarte multe persoane considerau că doar oamenii nebuni merg la psiholog. Pe de altă parte, în America, acest lucru era perceput drept o normalitate, exact cum este astăzi în România. În schimb, statele din America nu sunt cele mai sigure. Fiind o populație foarte mare, rata infracționalității crește. Au loc mult mai multe crime, jafuri, toți oamenii au acces la arme, iar nesiguranța pe care o ai este mai mare într-un astfel de loc”, a mai spus aceasta.