VIDEO | Liana Voiculescu, mărturii în PREMIERĂ despre cât a suferit Dan Voiculescu în închisoare: Nu a acceptat să fie vizitat de fiica sa timp de trei ani

Publicat: 05/03/2023, 10:46

Soția politicianului și omului de afaceri Dan Voiculescu, Liana Voiculescu, a fost invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA, difuzat sâmbătă, 4 martie. Ea a vorbit despre suferința soțului ei din închisoare și spune că nu a acceptat să fie vizitat de fiica sa.

„Treci prin asta, pentru că nu ai cum. Depinde unde te oprești. A fost perioada când copilul avea vârsta adolescenței, foarte dificilă. A fost nevoie să o învăț calea responsabilității, asumarea.

Au fost trei ani. El a avut forța să nu accepte să vină la el. Și astăzi îi mulțumesc pentru asta, pentru că imaginile pe care un copil le vede, pe care nu le realizează pe deplin atunci, îl vor marca toată viața.

Oricum s-a maturizat peste noapte. A înțeles lucruri sau poate că nu în totalitate, timpul și experiențele pe care le va avea o vor face să privească diferit lucrurile și sper, extrem de înălțător, la un moment dat, e drumul lung până acolo… Tot ce am dorit să fac pentru ea a fost să-i arăt că sunt o mamă bună, să-i explic că ceea ce alege să facă poate avea o conotație bună sau rea.

Astăzi, dacă ar fi să vă răspund la întrebare, ce i-am spus, simt strângerea în brațe, îmbrățișarea aia nebună, revenirea, întoarcerea, sigur că îi mulțumesc lui Dumnezeu, Maicii Domnului, tuturor sfinților, cărora m-am rugat și în felul meu sunt convinsă că m-au ajutat să fiu cine sunt astăzi”, a povestit Liana Voiculescu, la podcastul ALTCEVA.

Vă recomandăm să citiți și: VIDEO | Liana Voiculescu, la ALTCEVA cu Adrian Artene: „Nu este nevoie să fii tot timpul într-o biserică pentru a te ruga”

Liana Voiculescu, soția lui Dan Voiculescu, invitată la podcastul ALTCEVA

Este pentru prima data când Liana Voiculescu apare la un podcast și vorbește despre perioada în care Dan Voiculescu a fost condamnat și închis și despre cum a transformat-o detenția soțului său și cum a apropiat-o de Dumnezeu.

De asemenea, povestește în premieră despre fiica lor, Dana, și despre cum i-a explicat acesteia lipsa tatălui din viața lor în perioada în care a fost închis.

Liana și Dan Voiculescu sunt împreună de aproape două decenii.

Urmărește podcastul integral cu Liana Voiculescu doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

CITIȚI ȘI:

VIDEO | Încarcerarea lui Dan Voiculescu a reapropiat-o pe soția sa de Dumnezeu: „Mi-am dorit să înțeleg de ce se întâmplă tot ce se întâmplă”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase