VIDEO | Încarcerarea lui Dan Voiculescu a reapropiat-o pe soția sa de Dumnezeu: „Mi-am dorit să înțeleg de ce se întâmplă tot ce se întâmplă”

Publicat: 05/03/2023, 09:57

Soția politicianului și omului de afaceri Dan Voiculescu, Liana Voiculescu, a fost invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA, difuzat sâmbătă, 4 martie. Ea povestește că încarcerarea soțului ei a reapropiat-o de Dumnezeu, motiv pentru care „pornit către o cale de introspecție foarte profundă”.

„Perioada pe care am trăit-o având în vedere că soțul meu, partenerul meu de viață și de suflet, a fost nevoit să petreacă o vreme în închisoare, m-a dus către alte căi. L-am redescoperit pe Dumnezeu, am pornit către o cale de introspecție foarte profundă și mi-am dorit să înțeleg de ce se întâmplă tot ce se întâmplă.

Copil fiind, în jur de opt ani, mi-amintesc că bunica mea mi-a luat mâna și, vorbindu-mi de Dumnezeu, mi-a spus «În numele Tatălui, al Fiului, al Sfântului Duh, Amin» și mi-a explicat cât de bun este. În momentul în care Dan a fost condamnat, am spus așa: «Băsescu și toată echipa lui, sistemul care au fost atunci te-au băgat în închisoare». O să spuneți că nu Băsescu în esență. Nu e important. Important e că s-a creat un sistem care a făcut posibil lucrul ăsta”, a spus Liana Voiculescu, la podcastul ALTCEVA.

Vă recomandăm să citiți și: VIDEO | Liana Voiculescu, la ALTCEVA cu Adrian Artene: „Nu este nevoie să fii tot timpul într-o biserică pentru a te ruga”

Liana Voiculescu, soția lui Dan Voiculescu, invitată la podcastul ALTCEVA

Este pentru prima data când Liana Voiculescu apare la un podcast și vorbește despre perioada în care Dan Voiculescu a fost condamnat și închis și despre cum a transformat-o detenția soțului său și cum a apropiat-o de Dumnezeu.

De asemenea, povestește în premieră despre fiica lor, Dana, și despre cum i-a explicat acesteia lipsa tatălui din viața lor în perioada în care a fost închis.

Liana și Dan Voiculescu sunt împreună de aproape două decenii.

Urmărește podcastul integral cu Liana Voiculescu doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase