VIDEO | Dan Dungaciu: „În Ucraina există o victorie de etapă. Federația Rusă nu poate fi sufocată cu ușurință”

Publicat: 20/09/2022, 11:16

Dan Dungaciu, analist de politică externă, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Geopoliticianul a afirmat că Ucraina este sprijinită și mediatic masiv.

Ucraina este sprijinită și mediatic masiv. S-a demonstrat Ucraina poate să-și facă ofensivă, deci nu stă doar se apere. Deci, din punctul acesta de vedere, evident că trebuie să fim foarte realiști. Ucraina a câștigat o etapă, dar mai sunt 10 sau 12, nu s-a sfârșit campionatul.

În Ucraina există o victorie de etapă. Deci, reflectorul mediatic, dacă vreți, nu ține neapărat numai de ce s-a întâmplat la Londra, ține și de evoluțiile de pe teren. 

Nu știu dacă se numește al Treilea Război Mondial, dar ceva este clar se întâmplă. Americanii nu i-au lăsat niciodată pe europeni și ruși să meargă împreună, pentru că se temeau de un conglomerat care se face mare și puternic. 

Federația Rusă, în acest moment, se află într-o situație diferită de URSS, pentru URSS era închisă. Federația Rusă nu poate fi sufocată economic cu ușurință, așa cum s-a întâmplat în URSS”, a spus Dan Dungaciu.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.