A lucrat în restaurante Michelin iar acum aduce street food-ul în pauza de prânz a corporatiștilor. Care este noul pariu al Chef-ului Foa?

Publicat: 03 06. 2015, 19:02

Undeva, în inima unuia dintre cele mai cunoscute temple ale corporatismului bucu­reștean, pauza de masă s-a transformat în spectacol culinar, cu pâine făcută pe loc în cuptorul tandoor și cu cărnuri aromate care sfârăie așa cum trebuie pe grătarul robata. Dirijorul acestei simfonii culinare este chiar Chef Foa, unul dintre cei mai cunoscuți artiști culinari din noua generație. Cu o floare nu se face primăvară, dar sămânța a fost sădită așa că nu ne rămâne decât să așteptăm polenizarea.

„Nu se poate să deschideți cu zece minute mai devreme?”, întreabă două tinere care abia intraseră în Stradale, restaurantul amenajat la parterul clădirii de birouri Bucharest Business Park. Restaurantul care a fost deschis după o investiție de peste 200.000 de euro la finalul lunii martie are 180 de locuri și zilnic a ajuns să fie vizitat de 600 de oameni care lucrează în zonă.

Era aproape 11:30, iar restaurantul deja gemea de agitația de dinaintea orei prânzului.

Citește continuarea articolului în Ziarul FInanciar – După Afaceri.