Cele mai scumpe 10 hoteluri scoase la vânzare în România

Cele mai scumpe 10 hoteluri scoase la vânzare în România
Publicat: 26/03/2015, 11:42

Clasamentul celor mai scumpe hoteluri și complexuri hoteliere scoase la vânzare, prezentat de spatiicomerciale.ro, include atât unități de cazare cu tradiție de pe litoral, cât și imobile moderne, de până la patru stele, situate în zona centrală a Capitalei.

Pe primul loc în clasamentul celor mai scumpe unități de cazare din România se situează un complex hotelier de pe litoral, listat la un preț de 30 de milioane de euro. Situat la 38 de kilometri sud de Constanța, în Neptun-Olimp, acesta este format din trei unități de cazare (hotelurile Amfiteatru, Belvedere și Panoramic), toate structurate pe parter și șapte etaje, cumulând peste 750 de camere.

În zona centrală din Arad este disponibil la vânzare la prețul de 25 milioane euro un hotel cu o capacitate de cazare de 40 de camere și două apartamente. Unitatea include un restaurant, o sală de conferințe și una de fitness.

Pe locul al treilea este un hotel din zona centrală a Capitalei (Universitate – Magheru), clasificat la trei-patru stele și cu un preț de 18,95 milioane de euro. Structurat pe parter și 13 etaje, imobilul este amplasat pe un teren de 1.100 de metri pătrați și dispune de o capacitate de cazare de 127 de camere.

Tot în București, zona Cotroceni, un hotel clasificat la patru stele, cu o capacitate de cazare de 78 de camere, poate fi achiziționat cu 8,5 milioane de euro. Amplasat pe un teren de 1.800 de metri pătrați, acesta este compus din două corpuri de clădire și include săli de conferințe, bar și restaurant.

În zona Râșnov-Bran, proprietarii unui complex turistic amplasat pe un teren de peste 80.000 de metri pătrați solicită un preț de 8,5 milioane de euro pentru cedarea unității, potrivit spatiicomerciale.ro. Acesta este format din mai multe corpuri de clădire (vilă, pensiune, pensiune-hotel și apartamente), printre facilități numărându-se un restaurant-foișor, sală de conferințe, bar-restaurant, un grajd cu cai de rasă și manej.

Cu 6,5 milioane de euro poate fi achiziționat un alt hotel în centrul Bucureștiului (zona Unirii), cu o capacitate de 40 de camere. Amplasat pe un teren de 880 de metri pătrați, imobilul a fost construit în anul 2000 și cuprinde un restaurant, săli de conferințe și de evenimente.

În Cluj-Napoca, Hotel Sport este scos la vânzare la un preț de 6 milioane de euro. Construit în anul 1981, pe un teren de 6.200 de metri pătrați, acesta dispune de 127 de camere și o suprafață utilă de aproape 3.800 de metri pătrați. Imobilul a fost renovat în 1999 și în 2011-2012 și dispune de restaurant, terasă, săli de conferințe.

În stațiunea Venus, hotelul Vulturul, cu o capacitate de 206 camere, poate fi cumpărat cu 5,5 milioane de euro. Structurat pe 13 etaje, imobilul a fost renovat în anul 2013 și dispune de restaurant, terasă, săli de conferințe și parcare.

Un complex hotelier din stațiunea Cap Aurora poate fi achiziționat cu 5,2 milioane de euro. Construit în 1973, acesta este format din două unități de cazare (Hotel Onix și Hotel Safir).

În stațiunea Fântânele, din județul Cluj, un complex format din două hoteluri (Bianca și Radu), amplasat pe un teren de circa 63.000 de metri pătrați, are un preț cerut de cinci milioane de euro.

Lansat în ianuarie 2000, www.imobiliare.ro a depășit de curând pragul de un milion de vizitatori unici pe lună și cuprinde, potrivit datelor proprii, cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel național. Spatiicomerciale.ro este un proiect destinat promovării proprietăților comerciale dezvoltat de portalul imobiliar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Prințul Harry, presat de Meghan să se împace cu Familia Regală. Este un interes la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația