Producătorul de componente auto Liberty Spring vine în România. Va deschide o fabrică la Timișoara / Facilități pentru viitorii angajați

Producătorul de componente auto Liberty Spring vine în România. Va deschide o fabrică la Timișoara / Facilități pentru viitorii angajați
Producătorul de componente auto Liberty Spring vine în România. Va deschide o fabrică la Timișoara / Facilități pentru viitorii angajați / Sursa foto: Liberty Spring
Publicat: 21/09/2022, 08:26
Actualizat: 21/09/2022, 08:34

Un nou producător de componente auto vine în România. Este vorba despre Liberty Spring, care a deschis o fabrică în localitatea Giarmata, la 13 km de Timișoara.

„Această nouă fabrică ne permite să fim mai aproape de marii producători de automobile și de furnizorii de rangul 1 din Europa”, a declarat Mathieu Ouellet, președintele și directorul general al Liberty Spring.

În acest context, vor fi făcute angajări la această companie. Pentru locuitorii din Timișoara care vor deveni salariați transportul este asigurat de autobuze speciale.

700 de angajați în întreaga lume

Conform ultimelor cercetări ale firmei, astăzi, o mașină din două conține cel puțin o piesă fabricată într-una din fabricile Liberty Spring, care în momentul actual, are peste 700 de angajați în întreaga lume.

Liberty Spring este o companie canadiană cu sediul central în Montmagny, Quebec și deține fabrici în Boucherville (Canada), Toronto (Canada), Querétaro (Mexic), Suzhou (China) și începând cu luna aceasta, în România. De asemenea, compania are reprezentanțe situate în apropiere de Detroit (SUA) și în Berlin (Germania).

În plus, anul trecut Liberty Spring a achiziționat și furnizorul Elka Suspension, care oferă amortizoare și nu numai, Eka având sediul tot în Quebec (Canada), notează Mediafax.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult