Colosul auto care nu mai plătește publicitate pe Twitter. Are legătură cu preluarea companiei de către miliardarul Elon Musk

Colosul auto care nu mai plătește publicitate pe Twitter. Are legătură cu preluarea companiei de către miliardarul Elon Musk
Colosul auto care nu mai plătește publicitate pe Twitter. Are legătură cu preluarea companiei de către miliardarul Elon Musk / Sursa FOTO: pexels.com
Publicat: 23/11/2022, 21:21
Actualizat: 23/11/2022, 21:21

Toate mărcile colosului auto Volkswagen au întrerupt activitățile plătite pe Twitter până la noi ordine emise de conducerea companiei. Cu alte cuvinte, gigantul german nu mai plătește publicitate pe rețeaua de socializare recent achiziționată de miliardarul Elon Musk.

Informația este una oficială, fiind confirmată pentru agenția de presă Reuters chiar de purtătorul de cuvânt al companiei Volkswagen.

Volkswagen, prima mare companie care ia distanță de Elon Musk

La începutul acestei luni, compania Volkswagen a recomandat mărcilor sale din portofoliu să întrerupă publicitatea plătită pe Twitter până la noi ordine. Solicitarea a venit la scurt timp după preluarea platformei de socializare de către miliardarul Elon Musk.

Un purtător de cuvânt al companiei Volkswagen a declarat că toate mărcile au urmat acest sfat, în timp ce Audi a ales să oprească activitățile organice, precum postările directe, și să răspundă doar la întrebările clienților de pe site. „Monitorizăm situația îndeaproape și vom decide următorii pași în funcție de evoluție”, a adăugat un purtător de cuvânt al Audi într-o declarație trimisă Reuters.

Audi nu a mai postat pe Twitter de la 1 noiembrie, după ce anterior a scris pe Twitter aproape în fiecare zi. Elon Musk a preluat proprietatea Twitter la sfârșitul lunii octombrie.

Compania germană Volkswagen este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața auto. Deține în portofoliu mărcile Audi, Seat, Cupra, Lamborghini, Bentley, Ducati și Porsche.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase