Donald Trump îl numește pe Biden „groparul Americii”! Republicanii și-au ales liderul

Donald Trump îl numește pe Biden „groparul Americii”! Republicanii și-au ales liderul
CORONAVIRUS: Mesajele transmise de liderii planetei către Donald Trump
Publicat: 28/08/2020, 07:31
Actualizat: 28/08/2020, 08:08

Afirmații șocante făcute de Donald Trump cu privire la rivalul său democrat în cursa pentru Casa Albă. De pe peluza Casei Albe, președintele SUA l-a numit pe Joe Biden „groparul Americii”, o etichetă care șochează până și o anumită parte a electoratului republican.

Joi seara, pe peluza grădinilor de la Casa Albă, mii se oameni s-au strâns pentru ultima noapte a Convenției republicane, informează CNN. Partidul și-a desemnat candidatul la președinție, iar Donald Trump a acceptat cu mândrie nominalizarea, nu înainte de a lansa un nou atac virulent la adresa lui Joe Biden.

De data aceasta, președintele n-a zăbovit prea mult la microfon, ci l-a „expediat” scurt pe Biden, numindu-l „groparul măreţiei Americii”! „Agenda lui Joe Biden este «made in China». Agenda mea este «made in USA». Joe Biden poate pretinde că este un «aliat al luminii», dar când vine vorba de agenda sa, Biden vrea să ne ţină complet în întuneric”, a atacat Trump. Despre alegerile din 3 noiembrie, Trump a spus doar atât, că se vor juca între „visul american” şi un „program socialist de distrugere a destinului preţios” al Statelor Unite.

Cuvintele de încheiere au fost următoarele: „Compatrioţii mei, în această seară, cu inima plină de recunoştinţă şi un optimism fără limită, accept această nominalizare pentru preşedinţia Statelor Unite”. Însoțit de familie, Donald Trump le-a mulțumit republicanilor și tuturor susținătorilor săi, asigurându-i că va continua să facă aceeași politică arătată și-n primii patru ani de mandat.