Melania Trump, show total la Convenția Republicană. L-a lăsat fără replică până și pe liderul de la Casa Albă. Galerie FOTO și VIDEO!

Redactor:
Marius Olaru

Melania Trump a făcut show total la Convenția Republicană, întrunire în cadrul căreia actualul președinte va fi nominalizat drept candidat la Casa Albă. Întreaga presă de peste Ocean remarcă dezinvoltura cu care Prima Doamnă a discutat despre subiectele importante, într-o campanie fără precedent pentru realegerea lui Donald Trump.

De altfel, discursul familiei Trump era cel mai așteptat moment la reuniunea republicanilor. Melania nu le-a înșelat așteptările susținătorilor, din contră, zic analiștii, a fost mult deasupra. De la vestimentația și până la discurs, Prima Doamnă i-a dat pe spate până și pe cei mai aprigi contestatari ai soțului, semn că șarmul unei femei frumoase depășește barierele politicii.

Melania Trump, discurs fulger: „Donald nu doar vorbește, el obține rezultate”

Pentru prima dată în public, Melania Trump a vorbit cald și totodată cu patimă despre soțul ei, într-o veritabilă mișcare de imagine.

„Avem nevoie de încă patru ani ca soţul meu să fie preşedintele nostru”, a declarat ea, lăudându-l pe „Donald”, în special pentru răspunsul său la „teribila pandemie de Covid-19. „Donald nu este un om politic tradiţional. Nu doar vorbeşte, el obţine rezultate!”, a mai spus Prima Doamnă a Statelor Unite. În a doua zi a convenţiei republicane, unde noul coronavirus a fost un subiect rar menţionat, fostul manechin de origine slovenă, acum în vârstă de 50 de ani, a făcut diferenţa insistând asupra ravagiilor cauzate de virus: „Din martie, vieţile noastre s-au schimbat radical. Ştiu că mulţi oameni sunt îngrijoraţi, dar vreau să ştiţi că nu sunteţi singuri”.

Nu în ultimul rând, Melania Trump a dat de pământ și cu presa mainstream, criticând în dese rânduri atitudinea părtinitoare a jurnaliștilor, care de multe ori a plecat urechea spre „atacurile taberei democrate”.

Copiii lui Donald Trump, campanie pentru tată

Cu zece săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale, discursul celei de-a treia soţii a lui Donald Trump era mult aşteptat. Foarte discretă de la venirea sa la Casa Albă, Melania Trump nu a făcut niciodată o astfel de pledoarie pentru soţul său.

La fel ca în prima seară, familia preşedintelui a ocupat un loc central în Congresul Republican, cu discursurile copiilor lui Donad Trump născuţi din căsătorii anterioare, Eric şi Tiffany Trump (36 şi respectiv 26 de ani), printre cele mai gustate de auditoriu.

Luni, fiul cel mare al preşedintelui american, Donald Trump Jr, a rezumat viitorul scrutin prezidenţial – o alegere între „biserică, muncă şi şcoală” şi „revoltă, jafuri şi vandalism”. Totodată, el a lăudat reacţia Casei Albe la virusul „venit din China”.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Avertismentul Greenpeace: Apa contaminată de la Fukushima ar putea schimba ADN-ul uman
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
ȘOC! Ce a găsit o femeie din Argeș într-o parcare. Poliția i-a BĂTUT la ușă...
Sfântul Dumitru 2020: Sărbătoare mare astăzi în calendarul ortodox! Ce trebuie să faci?
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
De la 7 kilograme de nucă şi o cergă, la cel mai mare procesator cu...
Inchide