Imagini apocaliptice la Roma, unde mii de păsări ar fi murit din cauza artificiilor din noaptea de Revelion / VIDEO

Imagini apocaliptice la Roma, unde mii de păsări ar fi murit din cauza artificiilor din noaptea de Revelion / VIDEO
Foto: La Stampa
Publicat: 01/01/2021, 13:14

Imagini apocaliptice au fost surprinse de Revelion la Roma, în capitala Italiei, unde foarte multe păsări ar fi murit din cauza artificiilor, potrivit presei din Peninsulă!

Imaginile video surprind păsările care zboară disperate și extrem de dezorientate, în timpul focurilor de artificii, apoi se prăbușesc pe firele de înaltă tensiune din centrul istoric al Romei, notează presa din Italia.

Potrivit presei multe păsări au murit din cauza artificiilor din noaptea de Revelion.

Artificiile, interzise de o ordonanță

Spectacolele cu focuri de artificii s-au organizat în ciuda ordonanței care le-a interzis, din 31 decembrie până pe 6 ianuarie. Ordonanța prevede amenzi de până la 500 de euro și confiscarea materialului exploziv.

Cum să-ți ajuți câinele să nu se sperie de petardele și artificiile de Revelion: Aceștia pot ajunge la crize epileptice din cauza zgomotului!

Dacă pentru noi sărbătorile sunt de multe ori un motiv de bucurie, pentru animalele de companie, ele pot fi un adevărat coșmar. Speriați de zgomotele puternice pe care le aud mult mai tare decât noi, din cauza artificiilor și a petardelor, câinii pot să fugă din curți sau pot ajunge până la crize epileptice.