VIDEO | Scandal în Finlanda. Premierul Sanna Marin, filmată în timp ce bea și dansează la o petrecere / Unii dintre participanții la eveniment vorbesc despre cocaină

Publicat: 18/08/2022, 13:50
Actualizat: 18/08/2022, 14:22

Mai multe imagini în care apare premierul Finlandei nasc indignare la Helsinki. Sanna Marin a fost filmată în timp ce consumă alcool și dansează la o petrecere. Ea spune că a avut încredere că aceste imagini nu vor ajunge în public, pentru că au fost făcute la o petrecere privată.

„Acestea sunt videoclipuri private și nu sunt destinate publicului. Este un sentiment neplăcut că ele au fost publicate”, a spus Marin, citată de presa finalandeză.

Premierul a negat că a văzut droguri la petrecere sau că a consumat substanțe interzise.

„Nu am consumat droguri, nu am consumat altceva decât alcool. Nu am calculat dozele. Am băut un pic de alcool”, a spus Sanna Marin.

Miercuri, publicația Iltalehti a scris despre videoclipul în care apare premierul Sanna Marini și care s-a răspândit pe rețelele de socializare. În videoclip, oamenii dansează, se îmbrățișează și sărbătoresc.

Între alții, la acea petrecere erau prezenți și parlamentarul Ilmari Nurminen și prezentatoarea de știri Tinni Wikström.

Participanții la party vorbesc despre cocaină

Unii dintre cei care participă la petrecere au fost auziți vorbind despre cocaină, spunând cuvântul „făină”. În cercurile consumatorilor de droguri, „făina” se referă la consumul de cocaină, potrivit presei finlandeze.

Răspunzând presei, Marin a spus că nu știe de ce cineva a menționat „gașca de făină” sau la ce se referă.

Videoclipurile care au ajuns în spațiul public au declanșat reacții împărțite pe internet. Unii o critică pe Marin pentru ceea ce ei spun că este un comportament iresponsabil. Alții, pe de altă parte, văd o potențială creștere în popularitate pentru premierul de 36 de ani.

VIDEO | Scandal în Finlanda. Premierul Sanna Marin, filmată în timp ce bea și dansează la o petrecere
VIDEO | Scandal în Finlanda. Premierul Sanna Marin, filmată în timp ce bea și dansează la o petrecere

Vă recomandăm și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult