Frigiderul cu ecran de 21,5 inci de la CES

Frigiderul cu ecran de 21,5 inci de la CES
Publicat: 13/01/2016, 12:19

„Samsung a redefinit segmentul electrocasnicelor prin noile funcționalități, astfel că acestea s-au transformat din necesitate în dorință. Cu noul frigider Family Hub, vom schimba experiența clasică din bucătărie și modul în care utilizatorii folosesc frigiderul”, spune John Herrington, vicepreședinte senior și director general al diviziei Home Appliances, în cadrul Samsung Electronics America.

Frigiderul Family Hub este un centru digital de comandă. Toate informațiile sunt salvate și afișate pe un ecran LCD full HD de 21,5 inci, amplasat pe ușa dreaptă a frigiderului. În plus, ecranul le permite utilizatorilor să posteze, să partajeze sau să actualizeze calendarul de activități, să posteze fotografii sau să lase notițe, totul prin intermediul smartphone-ului lor.

Cele trei camere foto amplasate în interiorul frigiderului realizează fotografii de fiecare dată când ușa frigiderului este închisă. Imaginile pot fi accesate ulterior de pe smartphone pentru verificarea alimentelor disponibile.

Astfel, cei care sunt deja în magazine și au uitat să verifice ingredientele de care au nevoie pentru cină, pot folosi aplicația Samsung Smart Home pentru a arunca o privire în frigiderul Family Hub. Mai mult, frigiderul poate fi folosit pentru a face cumpărături online.

Frigiderul integrează opțiuni de streaming online pentru muzică, pe care o poate reda fie prin boxa încoporată, fie printr-o boxă wireless conectată prin Bluetooth. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de programele TV preferate folosind funcția Screen Mirroring care permite redarea imaginilor de pe un Smart TV Samsung.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult