O nouă companie intră de azi pe piața de telecom din România. Abonamentele pornesc de la 2 euro

O nouă companie intră de azi pe piața de telecom din România. Abonamentele pornesc de la 2 euro
Publicat: 16/08/2017, 08:14

„Serviciile de telefonie mobilă vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clienților noștri: televiziune, internet și telefonie fixă. Vom avea în continuare o politică de investiții dinamică, axându-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operăm deja”, a afirmat directorul general al Digital Cable Systems, Dinu Malacopol. Serviciile vor fi disponibile doar sub formă de abonamente, iar DCS a semnat un contract cu Telekom Romania în acest sens.

Pachete cu minute în rețea, naționale și în roaming, dar și internet mobil pe teritoriul României vor fi disponibile cu doi euro lunar: „Oferta noastră pentru serviciile de telefonie mobilă este gândită pornind de la specificul nișei pe care operăm deja cu servicii de cablu, internet și telefonie fixă, și se adreseză nevoilor consumatorilor de servicii de telecomunicații din zonele rurale și urban mici. Configurația exactă a pachetelor va fi anunțată în momentul lansării”, a spus directorul de marketing al DCS, Dan Voicu.

Digital Cable Systems furnizează încă din 2005 servicii de telecom sub marca AKTA pentru zona de business, DCS fiind controlată de fondul de investiții PineBridge, deținut de Pacific Century Group. Compania are activitate mai ales în mediul urban mic și în cel rural și acoperă circa 3.000 de localități.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase