Samsung oferă informații despre linia sa de Smart TV-uri din 2014

Samsung oferă informații despre linia sa de Smart TV-uri din 2014
Publicat: 23/12/2013, 14:10
Actualizat: 12/01/2020, 07:16

Samsung Electronics va prezenta, la salonul de electronice Consumer Electronics Show (CES) din 2014, noua sa linie de televizoare inteligente. Compania a anunțat principalele funcționalități pe care acestea le vor încorpora. Serviciul de interacțiune prin voce va fi extins la 23 de țări și va fi introdusă funcția „finger gesture”.

Serviciul de interacțiune prin voce (Voice Interaction) pentru Smart TV-urile Samsung este disponibil în prezent în 11 țări. În 2014, serviciul se va extinde pe 12 piețe noi, ceea ce va face serviciul disponibil în 23 de țări din întreaga lume. Prin Voice Interaction, utilizatorii vor putea schimba canalul spunând numărul acestia. Funcția permite și deschiderea unui site web sau a unei aplicații.

„Mai mult, atunci când un utilizator folosește comenzi vocale pentru a căuta informații de zi cu zi, cum ar fi starea vremii sau sport, în timp ce se uită la TV, rezultatele căutării vor apărea într-o fereastră de tip pop-up în partea de jos a paginii. Utilizatorii pot intra în aplicație și pot vedea detaliile dând clic pe fereastra de tip pop-up”, explică compania, într-un comunicat remis gandul.

Prin funcția „finger gesture”, utilizatorii vor putea schimba canalul TV, ajusta volumul sau găsi și selecta ceea ce doresc să vizioneze cu ajutorul degetelor. De asemenea, ei vor putea să revină la ecranul anterior și să oprească înregistrarea video făcând un semn cu degetul în sens contrar acelor de ceasornic.

CES se va desfășura la Las Vegas, în SUA, în perioada 7-10 ianuarie 2014.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase