Festivalul Untold are loc anul viitor în perioada 3 – 6 august

Festivalul Untold are loc anul viitor în perioada 3 - 6 august
Foto: Untold, Facebook
Publicat: 29/09/2022, 15:31

Cea de-a opta ediție a festivalului de muzică Untold de la Cluj-Napoca va avea loc în perioada 3 – 6 august 2023.

Anunțul despre perioada de desfășurare a evenimentului a fost făcut de organizatori joi, odată cu cel privind punerea în vânzare a primelor abonamente, pe data de 6 octombrie. Fanii se pot încrie pe site-ul evenimentului pentru a avea garanția că vor fi primii care vor achiziționa abonamente, la prețul de 109 euro plus TVA, potrivit organizatorilor.

Pe lângă unii dintre cei mai buni DJ-i din lume, organizatorii spun că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România, dar şi artişti ceruți de fani.

„În cele patru zile şi patru nopţi de festival, creatorii experienţei Untold vor transforma cei peste 235.000 de metri pătraţi din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversităţii genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuţi artişti din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop şi multe altele”, potrivit unui comunicat.

La ediția de anul acesta, care a atras peste 350.000 de fani, au fost invitați mai mult de 200 de artiști, printre care s-au numărat Anne Marie, Major Lazer, Don Diablo, David Guetta, Hardwell, Lost Frequencies, Morten și J Balvin.

CITEȘTE ȘI: Orașul Cluj-Napoca, mai bogat cu 50 de milioane de euro, după „Untold” / Emil Boc: „Noi, clujenii, nu avem mare şi atunci a trebuit să ne branduim ca să aducem turişti”

Cât a plătit un japonez pentru 4 zile la Untold

Foto: Untold/ Facebook

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase